ono to neni len tak...chce to dostat sa do urcitej vlnovej hladiny..aspon u mna to tak funguje...proste niekedy ma to len tak vezme ze som ako zmyslov zbaveny ale mam take skusenosti.....ono na take veci musis byt medium
newidim-newerim...uwidim-uwerim..newiem..ale zacali ma krmit rozprawkami,ze medzi peklom a nebom je ocistec(ako sa wrawi w bibliach a atd..) a medzi nebom a peklom je zem(samozrejme haha)..cize zem je ocistcom pre duse mrtwych..a wraj je mozne ich widiet..nwm ci sa do waseho mesta dostala fotka dwoch bab a medzi nimi je na fotke widno znetworenu twar asi "ducha"..zewraj to bolo prewerowane roznymi ludmi,profikmi..jedny hlasaju,ze je to prawda..iny loz..komu werit??wlasnej hluposti?asi sa nad tym nezamyslam,ale su chwile kedy ma to chytii a rozmyslam aj o takychto weciaach..ale nechcem aby ma to strasilo..bububu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov