@neutralnothing diky.. to vyzera fakt dobre ... nemali ste žiaden problem? Majitel nebol njaky.. neprijemny ..(teda minimalne ked zistil ze su to dozvuky?)
neeee, este sme potom zistili, ze chodil na tu istu skolu a tiez na bilingval ako my.. a po nas isla vedlajsia trieda na dozvuky.
este bol taky mily, ze nam doniesol kybel na grcanie a ma tam super spolocensku miestnost s barom, je tam normalne sporak, umyvacka riadu , riady a pribory a vlastne vsetko. aj stolny futbal vonku je miesto na opekanie a je to tak trosku v lese, ale zasa nie uplne a ide sa tam asi 15 minut od zastavky SAD Smolenice razcestie
@neutralnothing jezis tusim tam sme boli aj my, na ozvenach! teda tu chatu si hentak z tych fotiek moc nepamatam ale ta spolocenska miestnost sedi, aj futbal, aj smolenice razcestie a ten pan nemal nahodou dvoch velkych psov? lebo nam tam dosiel kazdy den (2x) dodat nam teplu vodu lebo vtedy to tam mal akurat nejak pokazene, a raz doniesol so sebou aj svoje psy, ktore mi nasledne zozrali ranajky obed aj pol vecere!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
my sme boli tuto.. super cena a aj ten chatar bol ochotny
este bol taky mily, ze nam doniesol kybel na grcanie a ma tam super spolocensku miestnost s barom, je tam normalne sporak, umyvacka riadu , riady a pribory a vlastne vsetko. aj stolny futbal vonku je miesto na opekanie a je to tak trosku v lese, ale zasa nie uplne a ide sa tam asi 15 minut od zastavky SAD Smolenice razcestie
tak pekne dozvuky prajem ^.^
na dozvukoch sme boli na Hafnerovej chate na Pezinskej Babe, chatárka vie robiť výplach žalúdka
Hej aj na Hafnerke som raz bol, ale to si nepamätám.