@etelnair chumaj choď do piče a nauč sa čítať. napísal som že to nemyslím doslovne ale že neznesiem keď mi niekto začne trepať že to je proti náboženstvu (myslel som kresťanstvo) a že nemám náladu na off topic príspevky. ty si fakt fakt majster v kokotizme. choď si honiť ego niekde inde, tu ťa má každý v paži. bye a dobrú noc
@sqash chces zit v duchovnej rovnovahe? tak sa zacni spravat ako clovek a nie ako chuj to je prvy krok a to ti hovorim ako clovek, ktory tu dlhe roky picoval do vsetkeho, co sa opovazilo zalozit forum..
@smajdalf keď ti príde smiešne pateticky zjebávať ludí pri každej možnej príležitosti a bez zjavnej príčiny len aby si bol vtipný za každú cenu, tak hej, potom tvoríte kvalitné duo dúfam že sa eternial už vyplakal do svojej hello kitty podušky a bude úspešne ďalej otravovať život všetkým normálnym luďom na tomto portáli have a nice day
Jeden cas som bol zatazeny na vychod, hlavne zen. Meditacia je celkom faj relax. No problem so zenom je, ze ta privadza k necinnosti, asspon u mna to tak bolo, co je v rospore s tym kam moj zivot smeruje. Mne najviac vyhovuje toltecka filozofoia (somozrejmne nie cela) spojena s pravidelnym posilovanim.
Inak vsimli ste si ze smerovanie celeho threadu zavisi cca na 80-90% od prveho pripadne druheho prispevku? Staci ked prve dve prispevky su od veci a potom uz to ide ako lavina dole vodou.
spi osem hodín denne, nepi veľa chlastu, nefajči veľa cigariet, urovnaj si myšlienky v hlave, aby si si vedel vyrobiť vnútorný pokoj, vyrovnaj sa so všetkým, čo ťa trápi, mne je jedno ako...
A potom budeš mať živt v rovnováhe, alebo bude menej naklonený obrazne povedané.
Urob poriadok v srdci a hlave ako prvé proste, potom to ide samo a nepotrebuješ žiadne zasrané východné, alebo akékoľvek náboženstvá.
@amitabha Skusal som nieco s dychanim Ale meditacia je fajn. Mal som pri nej stavy kedy som prestal citit svoje telo alebo som ho citil zdeformovane, pokrutene alebo ako by sa rozpinalo do celej miestnosti .... vlaste ako tak uvazujem, asi si to znovu vyskusam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
sprav si voodoo babku svojho kokota a daj ju fotrovi v noci do ust
@fxx aha a co tam bolo?
Nechápem ľudí s tak obmedzenými názormi. Prečo by bola joga alebo meditácia niečo zlé? Veď je to len očista.
spi osem hodín denne, nepi veľa chlastu, nefajči veľa cigariet, urovnaj si myšlienky v hlave, aby si si vedel vyrobiť vnútorný pokoj, vyrovnaj sa so všetkým, čo ťa trápi, mne je jedno ako...
A potom budeš mať živt v rovnováhe, alebo bude menej naklonený obrazne povedané.
Urob poriadok v srdci a hlave ako prvé proste, potom to ide samo a nepotrebuješ žiadne zasrané východné, alebo akékoľvek náboženstvá.
Len sa zrovnaj človeče...
» www.yogajournal.com/poses/finder/br...
» fredyyoga.webnode.sk/...
z východu su neni ani mandelinky zemiakové dobré: