v poslednej dobe síce rozprávam skôr slangovou francúzštinou a možno už nemám takú slovnú zásobu, aby som dokázala plynule diskutovať o Voltaire-ovej filozofii, pretože nemám toľko času sa jej venovať, ale stále nemám problém v nej čítať a komunikovať o akejkoľvek hodine.
podľa klasifikácie mojej učky viem na 1 ale no po dvoch rokoch "poctivého" učenia sa, sa viem predstaviť, pozdraviť, povedať kde bývam, vyčasovať pár slovies, zopár slovíčok a voľajký passé composé či co imparfait a article partitif
aktívne ako aktívne... Jednoducho, nie je to vyložene pasívne, ale zas žeby som bola nejaký majster sveta? niečo na pomedzí, ale na výške sa to hádam zlepší, keďže plánujem tento jazyk študovať...
tak podľa toho s kým sa porovnávam. ale tak maturujem z nej a tento rok som sa vážne zlepšila... rozprávať viem dobre, gramatika trošku zaostáva. ale tak,už si aj viacej verím...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
@kaylee to som ťa naučila ja!
Takže iba asi tak ako Joey Tribiani
tieto vety viem naspamäť najlepšie a ešte bonne journée a zbohom ale to neviem ako sa píše
to je síla...xixi