vie vas vytocit ked vam znami zavola na pevnu linku a spyta sa vas ci ste doma? vie vas vytocit ked cakate v rade pri pokladni s obrovskym nakupom a pan za vami sa vas spyta ci ho nepustite lebo on ma iba jednu vec? vie vas vytocit ked len tak vam bez ozn
No mňa aj to vie nasrať, keď príde za mnou nejaká blbá holka v školskom bufete a hovorí mi či by som ju nemohol pustiť do predu. Naše prváčky zneužívajú totiž to, že máme málo dievčat na škole a myslia si, že im všetko prejde, že si môžu robiť čo chcú. Ale na mňa si už zvykli a keď ma vidia tak sa pekne postavia na koniec radu.
A teraz sa Štúr obracia v hrobe keď vidí čo sa tu deje dnes, pretože dakedy bojoval proti maďarizácii a kto bude teraz bojovať proti anglizácii?(lepší názov mi nenapadol) Je to vlastne to isté ako to bolo vtedy. Veď aj na TU košice sa už musia odavzdávať bakalárske práce po anglicky a po anglicky sa musia aj prezentovať!!! Ale aj chúdáci angličania musia určite odovzdávať svoje práce po slovensky...
ale je rozdiel medzi madarskym jazykom a anglickym jazykom. anglictina je jazyk ktorym sa clovek dorozumie vsade vo svete a je len pre tvoje dobro ak ju vies. ale madarizacia, nac by komu bola madarcina, ked nie je z madarska a ani tam nechodieva a ani nic s nimi nechce mat. proste anglictinu beriem ako jazyk vdaka ktoremu sa dohovorim s kymkolvek na svete (teda s vacsinou). a keby si isiel niekam do cudziny a nevedel ten jazyk akym sa tam royprava, tak by si urcite privital keby tam mali aj anglicke jazyky a podobne. mne sa toto poanglictovanie paci, je to nieco co bura komunikacnu barieru medzi mnou a ludmi z inych krajin. zatial co o madarcine sa kedysi taketo nieco povedat nedalo.
ako mozes porovnavat nejaku madarizaciu s tym ked sa ludia dobrovolne ucia po anglicky... v com ti tak strasne vadi anglictina? ved to u nas na slovensku este ani nie je taka rozsirena ako inde vo svete. inde vo svete, ti hovori po anglicky hocijaka babka abo dedko a nie preto ze by ich niekto v skole nutil, ale preto ze chcu, keby nechceli tak by nespeakovali
hovorite uplne od veci po anglicky sa naozaj vsade do hovoris to je pekne lenze to s tak zavnou anglizaciou nema nic spolocne lebo ten jazyk sa trepe sem na slovensko a to sa nepaci ani mne na slovensku hovor po slovensky a vo svete hovor po anglicky
sak kto ti vravi, ze mas vypravat so slovakmi po anglicky? sak so slovakmi po slovensky, ale ked niekto nie je zo slovenska, tak prepnem na anglinu nie? sak ked dojde cudzinec z dajme tomu nejakeho turecka na slovensko, tak sa kvoli tomu nebude ucit po slovensky. Sak ked vam sa nepaci anglina tak na nu kaslite, ale ked su ludia ktori maju anglinu radi tak pre mna zamna ked su aj slovaci tak nech sa vypravaju medzi sebou po agnlicky ked im to robi radost
Dobre ja sa už nehádam. Len sa mi nepáči že bakalárske práce treba odovzdávať po anglicky a po anglicky ich treba prezentovať. Toto považujem za maximálnu kktinu. Veď predsa keď si robím bakalára na slovensku a ešte ktomu z elektrotechniky, tak by mala byť pekne po slovensky. Čiže nútia ma učiť sa ju, podobne ako to bolo dakedy...
S tou životnou úrovňou by to fakt môhlo byť lepšie. Ale Ameriku ako vzor by som si nadával(skôr severské krajiny: Nórsko, Švédsko, Fínsko). Podľa mňa je Amerika krajina hlupákov, kde jedna babka je schopná vysúdiť milióny len za to, že firma na výrobu mikrovlniek nanapísala do návodu na použitie, že živé zvieratá sa do mikrovlinky nesmú dávať...
ano dostala si ma gratulujem si best!!! viac menej zivotna uroven a zivotny styl su dve rozdielne veci a zivotny styl sa podoba na ameriku a kto to nechce vidiet ten to nevidi
Odporucam byt flegmaticky....naco sa rozculovat nad nejakymi debilmi ked svet nekonci.....uznavam dakedy dokaze nasrat aj malickost ale tak len sa posumejem a poviem si bolo uz aj horsie
Dobrý deň som spolu dramaturg relácie STV Reportéri juniori a hľadáme nových prispievatelou pripadne reportérovu do nasej reakcie. Jedna sa o konkrétne problémy mladých ľudí od 15 do 20 rokov nie všeobecné ale konkrétne tzn. že takýto prípad, absurdita, nezákonnosť proste témy s konkrétnym príkladom. Ak mate záujem pošlite mi prosím mail alebo vaše telefónne číslo ja sa vám ozvem. Dakujem
Mna minule vytocil daky deges.......ja si spim v najhlbsom spanku,su asi 3 vecer a zvoni mi mobil...dakto mi vola cez clir........zodvihnem a uz pujcojem iba toto: Ty k...t,ty buzerant,ty kus k....ta!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
63 komentov
v obchode pustam len pekne baby...
mam notebook, niesom odkazany na elektrinu...
ked predavacka chce, nech si to odnesie sama..
ved aj naco
a to mozem byt este rad pretoze niekedy je to 35 sk a co je uz uplna drzost 32 sk.
A tolkoto mi davaju v studentskom servise aj to len ked makam nejaku tazsiu robotu fnuck
aj by som si zohnal brigadu len zatial sa nenaskitla taka moznost co by vyhovovala aj mne
lebo ty si z Blavy a ja studujem v Kosiciach
viete čo dokaže nasrat mna?...okrem ineho
ked mi frajer povie s velkou ironiou ano ano ty mas vždy pravdu smiley:
to si de nabral,že sa životnym štylom podobame americanom uplne?
no nebolo by zle
ale podla mna od nich mame veeeeelmi daleko hlavne tým životným štýlom
tí sa urcite nezaoberaju tým že u nich niekto keca po slovensky
Mail : viktor.freso@stv.sk