Boli ste na týchto trhoch? Aké to tam je? Je to tam až moc drahé alebo v pohode? Inak, mám tu jednu špeci otázku...koľko stojí tá šálka v ktorej dávajú ten punč?
5 €? Tak to je v pohode, myslela som si, že viac A neľutujete? Viete, my tam ideme zajtra zo školy(mada faka to zas bude) a tak som zvedavá čo a ako. Snáď si tam budem môcť dovoliť nejaký ten čajík alebo keksík A ak nie, beriem tresky, paštéky a rožky - to bol vtip
trhy vo viedni su skvele, neni su vianoce kedy by som nesla lebo az vtedy je to oficialna zima ! a neni to AZ tak drahe. a ako sa zotmie a vsetko svieti je to tam krasne
ľudí je tam jak najebaných, v tých stánkoch sú len pičoviny a je to tam drahé, po polhodine (čo som sa pretlačila k jednému stánku a s5) som odtiaľ proste šla preč a išla som si užívať Viedeň a nie sprosté trhy .__.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
je tam zima a draho
ale stráášne by som tam chcel ísť už len z fotiek na googli som unesený Prečo sú sakra vianočné trhy na Vianoce?! Nemám peniaze teraz!
ľudí je tam jak najebaných, v tých stánkoch sú len pičoviny a je to tam drahé, po polhodine (čo som sa pretlačila k jednému stánku a s5) som odtiaľ proste šla preč a išla som si užívať Viedeň a nie sprosté trhy .__.
zajtra idem znovu.
Najlepšie tam je!