Ale ne, s emom to má koňov kokot toto, demencia a fet s ľuďmi robia divy, takže mám taký pocit že dotyční by tohto boli schopní aj keby to boli hipíci :/
Inak som si spomenul ako sa tak pred 2-3 rokmi objavila fáma že v Rusku zakázali emo a všetci tomu verili
Lebo som si ani vtedy nevedel predstaviť že by šiel týpek v pásikavom tričku s ofinou po ulici počúvajúc HC/screamo/emocore a zbalili by ho za to fízli Ruská zákonodarná, výkonná a súdna moc je v mnohom prijebaná ( » gnwp.cz/content/posledn... ) ale na toto by nemali.. Aspoň zatiaľ nie, lebo možné je všetko
ľudom vadí ako sa kto vyjadruje, vyzerá ,správa ,koná ako sa oblečie najbezpečnejšie sa bude así zaškatuľkovať dakde na opustene miesto a tam si spokojne žiť bez toho aby niekomu zavádzal ,bol niekde nazvyš a vadíl .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
Mal byť nadpis, ale očividne zas preplo notbuku....
je mi zle z toho, čoho sú ľudia schopní.
a neni emo ako emo tito by boli drbnuti nech by boli hocico
Ale ne, s emo stajlom to má koňov kokot, demencia a fet robia niekedy divy takže dotyční by to spravili hádam aj keby to boli hipíci :/
Inak som si spomenul ako sa také 2-3 roky dozadu objavila fáma že v Rusku zakázali emo a všetci tomu verili
Ale ne, s emom to má koňov kokot toto, demencia a fet s ľuďmi robia divy, takže mám taký pocit že dotyční by tohto boli schopní aj keby to boli hipíci :/
Inak som si spomenul ako sa tak pred 2-3 rokmi objavila fáma že v Rusku zakázali emo a všetci tomu verili
Lebo som si ani vtedy nevedel predstaviť že by šiel týpek v pásikavom tričku s ofinou po ulici počúvajúc HC/screamo/emocore a zbalili by ho za to fízli Ruská zákonodarná, výkonná a súdna moc je v mnohom prijebaná ( » gnwp.cz/content/posledn... ) ale na toto by nemali.. Aspoň zatiaľ nie, lebo možné je všetko
A ešte oprava zlého linku - » www.ujeb.pl/?fa1nbzn3rv...
Inak toto je už moc... Urobiť im to isté (okrem tá časť s konzumovaním)
a dobrý nadpis notebooku sa poďakuj
oooo na podnet mechanizmus ti ďakujem notebook za preklep stačí
(zakážte mi piť mätový čaj po polnoci a tematicky citovať skladby do fór... pre vaše i moje dobro
-----
Keby mala warpaint, nestane sa to.