@etelnair@n0win0u verte - neverte, tu v BB pouzivame slovo fejk ako synonymum pre "picovina" ale ja to nepouzivam lebo by sa to tu asi nestretlo s pochopenim a neviem ci zakladatel je z bb alebo je to rozcirene aj inde
mohol by si teda v bb rozšíriť trochu osvety, že keď už nevieme, čo anglické slová znamenajú, buď ich nepoužívame, alebo aspoň si pred ich použitím overíme ich význam v nejakom translatore, aby sme sa vyhli užívaniu anglických pojmov vo fakt zlom kontexte.
btw asi ze hej ked to spoimanm milionty raz a tisici raz tunak ty si riadne easy to surprise, uduvuju ta moje modely aj to ze som z bb ti ani nejdem hovorit ze sa volam vlado lebo explodujes
btw @tobago ja to drtím denne cez ebog.com to je taký fejk sajt cez ktorý len hráš inline, nájdeš ma tam pod nickom trollzor, spoznávacie znamenie - dávam samé heady a všetci predo mnou utekajú
sry ja nemám pasiu v memorovaní osobných údajov o nejakých imaginárnych postavičkách z birdzu a vlado... hm... keď vravíš, tak asi som to už niekedy zaregistrovala, ale keby si sa ma opýtal pred komentom @35 či viem, ako sa voláš, tak by som nevedela
@luc.ka ja niesom imaginárny dopiče ja som reálna žížala !
jasné že hej veď všetci vedia že som vlado to sem napíšeš niekto že poznáte vlada ? a všetci že jasnééé to jak z toho vtipu že poznáte tóna ? tak ja som tu tóno len som vlado
no ja už som sa viacnásobne stratila v tomto fóre... najskôr tu dojebú jazyk jak sa dá, potom tu ešte reaguje jeden človek z 3 účtov minimálne, a potom ešte že bb... chápeš... bb by ma vôbec nenapadlo
akože... sorry?? soliter tvori 90% času, ktorý sa akože UČÍM. to je vrchol mysliaceho procesu práveže, aké dementné hry?!???? si tam nechaj ten šach pre nejaké pseudointeligentné kreatúry... pchá
ja už neviem, či na mňa útočíš vedome, alebo to tak nemyslíš, každopádne "viacnásobne" bol len taký inštinktívny obranný proces takže radšej to nechám tak, vladimír.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
69 komentov
? O_o
Ani som si nevšimol tvoju peknú profilovku
PS : Ja som tiež hrával na základke Halauy to bola.
J ?
otázka v podobe jedného písmena je asi rovnako odveci ako táto anketa. skús ešte raz, ak odo mňa niečo chceš.
Že ano viem....jejda to musím sa všade rozpisovať....keby hráš CS tak by si chápala *
ty si inak v pohode? z koľkých nickov si už napísal/a do tohto fóra? o_____________O
Inak, hej, hravala, ale na doooost amaterskej urovni.
Akoze moj brat to hraval a ja som sa chcela pridat.
ty čo sa rehoceš?
mohol by si teda v bb rozšíriť trochu osvety, že keď už nevieme, čo anglické slová znamenajú, buď ich nepoužívame, alebo aspoň si pred ich použitím overíme ich význam v nejakom translatore, aby sme sa vyhli užívaniu anglických pojmov vo fakt zlom kontexte.
(ty si z bb? )
lebo normálni ľudia vám potom nerozumejú, vieš?
sry ja nemám pasiu v memorovaní osobných údajov o nejakých imaginárnych postavičkách z birdzu a vlado... hm... keď vravíš, tak asi som to už niekedy zaregistrovala, ale keby si sa ma opýtal pred komentom @35 či viem, ako sa voláš, tak by som nevedela
jasné že hej veď všetci vedia že som vlado to sem napíšeš niekto že poznáte vlada ? a všetci že jasnééé to jak z toho vtipu že poznáte tóna ? tak ja som tu tóno len som vlado
cháp !
no ja už som sa viacnásobne stratila v tomto fóre... najskôr tu dojebú jazyk jak sa dá, potom tu ešte reaguje jeden človek z 3 účtov minimálne, a potom ešte že bb... chápeš... bb by ma vôbec nenapadlo
dohrám ja solitera a idem radšej spac
ale ja ťa nepoznám. všetci, ktorých nepoznám osobne, sú pre mňa imaginárni. čiže... birdz je na 2-3 výnimky celý imaginárny
ani ten vtip som nepochopila... mne už asi slnko moc vyťahalo vlasy na blond
to len my bystričania sme lietadlá a prelietame si nad vašimi úbohými komentami !
ps : tabletky nie, radšej skús guľku alebo fén do vane
to je nejaký úchylný návrh toto...
zabiť sa odporúčame iba prijebom, ktorí nám dvíhajú tlak a znepríjemňujú pokojný život. čo som ti ja spravila akože?
ale oceňujem rady od viacnásobne neúspešného samovraha raz sa možno zídu
ale... viacnásobne ?
dobre, choď už spať, nepoznáš ma a tak to aj navždy ostane, radšej o mne nepíš už ani moje meno lebo aj to dokokotíš
akože... sorry?? soliter tvori 90% času, ktorý sa akože UČÍM. to je vrchol mysliaceho procesu práveže, aké dementné hry?!???? si tam nechaj ten šach pre nejaké pseudointeligentné kreatúry... pchá
(neviem ho hrať
ja už neviem, či na mňa útočíš vedome, alebo to tak nemyslíš, každopádne "viacnásobne" bol len taký inštinktívny obranný proces takže radšej to nechám tak, vladimír.
to sa stáva občas
vitaj v klube !
no veď neberiem to smrteľne vážne, len je to mierne za hranicou toho, čo považujem za vhodné v takej akože friendly konverzácii
inač chcela som sa ešte vyjadriť k téme - to CS-ko som nikdy nehrávala. kto má akože čas na také fejky? o_0
cca 30
an...BB
Ozaj len takmer.