Viem ze mi ublizil ale aj tak ho nedokazem nenavidiet
aoy mala som chalana a on sa ku mne fakt otrasne zachoval vsetci mi hovoria ze by som ho mala nenavidiet lenze ja to nedokazem mam ho rada.Dokonca mi tvrdia ze ho ete stale lubim ale podla mna je to blbost ja ho uz nelubim len ho nedokazem nenavidet.Je to
@Bmxlares klamal mi a v dost vaznych veciach vlastne pochybujem ze ma lubil teda ja wem ze ma nelubil vobec (jedna moja kamka mi tvrdi ze keby bola na mojom mieste by mu ani newerila ze sa vola ako sa vola (ale ja ho mam rada
x) takto by vas vztah a ani nefungoval x) hlavna vec je uprimnost a dovera a z jeho strany je vidno ze nebolo ani jedno ... takzee... jedine co ti mozem poradit ... to chce cas x) spravi sa to
ze ho nedokazes nenavidit je normalne, no neznamena to automaticky, ze ho lubis. predsa len ste spolu nieco prezili, tak na neho len tak nevies zabudnut...
na take veci sa tazko zabuda ked si nieco pekne prezila ... ale kasli nato no. pekne spomienky mozno ostanu a tie skarede treba vymazat. je to len natebe ci ho budes mat rada alebo nenavidiet
nenavist nie je dobry cit, bud rada, ze ho nepocitujes
ale ked ti ublizil, bolo by velmi nerozumne lubit ho a chciet s nim vztah, takze na to bacha a inak sa podla mna neznepokojuj, tes sa, ze necitis k nemu nenavist, to je velmi super.
aaj mna byvaly strasne sklamal mal popri mne este jednu babu a neriesim ho ani nepocitujem nejaku nenavist...proste je to zamnou... a to by si ty mala vediet ci ho lubis
nenávisť je veľmi silný a negatívny pocit ak ho necítiš tak buď šťastná že sa nad tým už nemusíš trápiť. Je mi ľúto ľudí ktorý niekoho alebo niečo nenávidia.
nenevist je silne slovo. clovek, ktory nenavidi sa stane otrokom nenavisti, bude ho to zozierat, sam sebe bude velmi skodit. nikdy by si nikoho nemala nenavidiet.. bud rada ze ho ne-nenavidis povznes sa nad to, zabudni na neho
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
ale ked ti ublizil, bolo by velmi nerozumne lubit ho a chciet s nim vztah, takze na to bacha a inak sa podla mna neznepokojuj, tes sa, ze necitis k nemu nenavist, to je velmi super.