Viem, že odveci, takže pokojne dávajte mínusky, ale mňa to zaujíma vaše iniciálky sú:
prvé písmeno mena je skôr v abecede ako prvé písmeno priezviska##rovnaké písmená##prvé písmeno mena je neskôr v abecede ako prvé písmeno priezviska##mám veľa veľa mien
@mm47 lebo začal húliť a už to preháňal a jeden jeho kamoš nás nejak oddelil a ja som spravila kktinu .. ale stačí .. myslím, že keď som bola viac hlúpa jak som teraz, spomínala som ho vo všetkých diskusiách a všade .. takže, keď sa ti chce.. veľa info si o tom vieš nájsť ...
@mm47 tráva spôsobuje v malom množstve a len raz za čas iba stavy, trvalé následky spôsobuje až pravideľné užívanie, aspoň čo ja mám odsledované v mojom okolí, kto sa ako mení ..
no hej, len tam bolo aj niečo zo spružinou . a spružina ako erotikuš pomocka? .. no au
spravím do konca týždňa.. pridám sem, ťa označím zavináčom a kukneš .. len teraz to tak komplikovane.. lebo moj mobil ani foťák nemá .. čiže ked príde kamoš ti spravím foto
Tu uz si moze dovolit kazdy vsetko cize preco nie toto sa tu mazu fora len tak , a veci co tu nemaju byt sa nemazu , admin kuka hole aziatky na nete miesto riesenia veci
Ako tak pozeram vela ludi ich fakt nema moc v laske asi zajdem na Kopcany aby som vedel o com to je , tu ich je malo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
117 komentov
(este viac odveci co?) Zaujima ma to kedze si v inom fore o dokonalosti pisala ze bol takmer dokonaly
a teraz s5 k mojej ankete - aké máš iniciálky?
Takze ty nezdielas nazor Birdzu ze trava nic nesposobuje co?> aspon by si nemala teda
Moje inicialy su MM
aha, preto taký nick? ..
alebo Filip4, princ Francúzsky.hyhyhyhyhy
@fetakjezisko no veď myslela som si, len som nechcela robiť unáhlené závery, som zvedavá, noo
Presne
@fetakjezisko To moze znamenat aj - Mam Maleho , len 47cm
ale proste ten názov.. neviem, hnď keď som tu videla nejaký prípevok od teba, tak mi zišla na um zbraň
a to na spružinu?
A co to mas doma? aky samopal?
@mm47 neviem tak v gugľovi mi vyhodilo spružinový obrazok
samopal taký starožitný zrobím foto? .. ešte aj takú pušku starú máme .. tiež taká divná disappointed:nefunkčná)
Toto by ti malo dat v obrazkoch
A ano zorb
no hej, len tam bolo aj niečo zo spružinou . a spružina ako erotikuš pomocka? .. no au
spravím do konca týždňa.. pridám sem, ťa označím zavináčom a kukneš .. len teraz to tak komplikovane.. lebo moj mobil ani foťák nemá .. čiže ked príde kamoš ti spravím foto
a jááj som sa nevyjadrila k ankete ... MG...
Ja ze teraz ale nevadi pockam si , ja mam podobny problem , ale moj fotak ma 6 pixelov asi , lebo musim mat stary mobil , cele zle toto
Magda Goebbelsová?
ale tak ty aspoň máš foták! .. ja mam mobil horší ako nokia3310, možem tam akurát tak hrať rally aj to mi nejde
mAgDa? . vyzerám snáď ako Magda? .. wtf
No na mna posobis ako cista Magda
Preco mas taky mobil? ja preto ze novy , teda ten normalny na tom sa mi rozbil displej
volajte ma Post Scriptum.
no tak diky ti ale Magda neni som! ....
Pretože vždy, keď mám nový mobil, tak mi ho šlohnú degeši .. a teraz keď mám šrot, nikto sa ho ani nedotkne! .. aspoň
Nie kazdy den sa clovek dozvie ze mas doma samopal ty Miriam
degesi- cigani ?
degesi- bieli kokoti ?
Teda vlastne KO ak začínam menom
@mm47 jééés, si trafil druhé písmeno
môžem dovoliť? .. kvôli tomu, že som založila anketu .. ale tak áno vyjadrili sme sa obaja, takže v pohode
cigáni-morgoši-degeši-smradi-čarni-romovia .. ako len chceš ...
nie bieli neee .. oni ne
ale tak dobre, jedni mi vrátili za tri litre čuča .. ale už veľmi nefungoval potom
Uplna Miska si ze ?
Tu uz si moze dovolit kazdy vsetko cize preco nie toto sa tu mazu fora len tak , a veci co tu nemaju byt sa nemazu , admin kuka hole aziatky na nete miesto riesenia veci
Ako tak pozeram vela ludi ich fakt nema moc v laske asi zajdem na Kopcany aby som vedel o com to je , tu ich je malo
áno úplná
no hej ..
tak ja neviem čo robí admin .. ale nejdem nadávať, keďže mne nič zlé nespravil
keď s nimi silno potrebuješ mať zážitok, stačí, ak prídeš do mojej dediny! .. neboj sa.. poučíš sa a už ich nebudeš chceť nikdy stratnúť, tomu ver !