Zdá sa mi to zvláštne, že sa hrá, že je neviem aký toto (neviem čo a cez noc býva v hoteloch. A niektoré tie momenty sú tam dosť nechutné (napríklad keď pil vodu odniekaľ zo rozrezanej mŕtvej ťavy a potom z toho grcal)
Bear Grylls robi strašne komerčny akoze survival. Moje sympatie uplne stratil, keď som videl jeho reklamy na činske nože a vybavenie značky Gerber. Ak chcete vidieť naozaj poučne videa s tematikou prežitia v prírode pozrite si tvorbu Raya Mearsa alebo Morsa Kochanskeho. Mimochodom BG vytlačil RM z discovery, ktovie prečo.
Je jasne , ze ma okolo seba cely tim , a oni sa tym ani netaja , staci si pozriet videa zo zakulisia co maju na vlastnej stranke alebo specialne vydanie ... a co ze je to hrane ??? mam sa divat na Esmeraldu ??? je o prirode , je to o preziti a je to super ....
ale on je taky aj v skutocnom zivote , robil v SAS , vyliezol ako este mlady na Mnt. Everest , na expedicii na antarktide ci kde isli s padakom na lyziach , pokusal sa na tom vyzera to ako rogalo ale sedis a ma to motor( neviem ako sa to vola ) preletiet ako prvi ponad Everest ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
» kian-sama.tumblr.com/photo/1280/2427...
ale on je taky aj v skutocnom zivote , robil v SAS , vyliezol ako este mlady na Mnt. Everest , na expedicii na antarktide ci kde isli s padakom na lyziach , pokusal sa na tom vyzera to ako rogalo ale sedis a ma to motor( neviem ako sa to vola ) preletiet ako prvi ponad Everest ...