Pisem pribeh. A potrebujem niekoho kto vie dost dobre kreslit, ze by donho kreslil obrazky proste priamo k deju. Ak je niekto ochotny a ma zaujem tak sa prosim ozvi. Dik
17. Hajzelodkosti - vies kolko som sa natrapil s tym, co mam v profile? Nooo, ako by som to povedal...ja kreslim tak dost svojsky, vies? Nie kazdy chape mojmu umeniu
20. dobre ser nato - ja hladam fakt niekoho dobreho, myslim ze mas dost rokov nato aby si prestal trepat hluposti. Ja to myslim vazne nejakeho makača hladam.
ale ked tak, tak moj kamarat vie vyborne kreslit, ale on by na to asi nemal cas, lebo je v robote od rana do vecera...ale aj tak, nevies o co prichadzas, ked nevezmes mna
24. - chyba ti zmysel skusat nieco nevsedne a ine, ako vidim, ale to je tvoj problem, nie moj A vies co? Ja si napisem vlastny pribeh a sam si ho oilustrujem, nepotrebujem ta Inac moj vek neries, ja sa spravam ako decko bez ohladu na to kolko mam rokov, lebo moj vyvin sa zastavil ked som mal 10rokov a utrpel som sok z pohryznutia psom, ja za to nemozem
Zalezalo by od toho, akym stylom, ci budes chciet aby sa tie obrazky este dalej upravovali v compe... dalej akym stylom, ci takym komiksovym, manga stylom, nejake jednoduche, alebo skice ..... atd atd
myslim , ze to je uz na umelcovi ako pretvori slova do vizualnej podoby .... a akym stylom ... kludne tam mozu byt aj kubisticke obrazky , ak to dobre vystihne atmosferu knihy ....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
29. Jj v podstate mi to je jedno aky styl to bude, ale malo by sa to priblizovat k tomu komixu hlavne nech to je svojske a originalne.