Kúpil som si ho ešte v puberte a aj som sa s ním naučil hádzať.Vôbec to nieje také jednoduché ale po určitej dobe hádzania a prečítaní literatúry som sa to naučil k mojej spokojnosti.Ja mám ale drevený a pravouhlý nie ako je na obrázku.
@ubosko ja si to pamätám ako dieťa, že to niekto mal...ale nik sme s tým nevedeli robiť- a bol taky pravouhlý. Som teraz pozerala , je ich strašne moc druhov.
@corvuscorax celá technika hádzania je taká,že musíš dosiahnuť aby sa bumerang rotoval rýchlosťou 8 až 10 otáčok za sekundu.Dosiahneš to tak,že pri hodení jeho spodnú časť prudko podtrhneš.On potom rotuje okolo teba v okruhu 80 až 120m,záleží od sily hodu.No ak netrafíš nejaký prípadný cieľ tak sa ti okruhom vráti k nohám.Tie malé plastové môžeš chytať samozrejme do rúk,hovoril som o veľkom drevenom bumerangu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Bumerang je pôvodne zbraň na lovenie z Austrálie - asi by som umrela hladom, takto loviť
a vracal sa mi