Ako samouk som sa naučila asi 3 pesničky zahrať keď som bola menšia, ale takmer vôbec si ich už nepamätám... A chcela som sa naučiť hrať - rodičia mi oznámili že určite nemám hudobný sluch a aby svoje rozhodnutie ešte potvrdili, tvrdili mi že mám na klavír krátke prsty... Jeden dôvod "lepší" než druhý... :/ Potom že prečo nemám nijaké koníčky keď mi všetky moje nápady zrušili
chodila som 3 roky do hudobnej... poznam noty, takze sa dokazem naucit hocico moj najvacsi vykon je amaranth od nightwishu ale inak je to skvely nastroj...skoda, ze mam doma len klavesy
@22 A odkiaľ oni vedia, že nemáš hudobný sluch ? Keď už, tak nejak objektívne otestovať, ale takto mi to pripadá ako dosť svinstvo voči tebe. Sorry, viem že sa starám do čoho nevidím, len mi to príde nespravodlivé A ako som písal inde, ja neznášam nespravodlivosť :/
@eraser áno, presne toto som sa ich pýtala... povedali mi niekoľko ďalších nezmyslov a ďalej sa o tom so mnou nebavili...
V podstate toto je asi jediná vec čo im na ich výchove vyčítam - väčšina deciek sa rozčuľuje že ich rodičia nútia behať po kadejakých krúžkoch a ja sa hnevám že akýkoľvek krúžok som si vymyslela, všetko mi zrušili s nejakým úplne odveci vysvetlením... Jediné na čo ma prihlásili bola angličtina na ktorú som ale v podstate chodila z donútenia a nie preto že by ma nejako extrémne bavila...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
ale chýba mi tu možnosť trochu
krasne umelecky nazor xD
inac hrajem od troch rokov na klaviri xP a lubim ho xD
V podstate toto je asi jediná vec čo im na ich výchove vyčítam - väčšina deciek sa rozčuľuje že ich rodičia nútia behať po kadejakých krúžkoch a ja sa hnevám že akýkoľvek krúžok som si vymyslela, všetko mi zrušili s nejakým úplne odveci vysvetlením... Jediné na čo ma prihlásili bola angličtina na ktorú som ale v podstate chodila z donútenia a nie preto že by ma nejako extrémne bavila...