Hej, lebo sme ho mali ako defaultny login do aisu a ja som bol lenivý si ho zmeniť. Z podobného dôvodu viem aj číslo isicu. Koľko to ma, 24 miest? Moju lenivosť len tak niečo nezlomí.
aj čislo učtu, čislo kreditky, prihlasovacie čislo do učta, čislo OP, PSč do rodneho mesta, už k rodičom na dedinu, k frajerke na dedinu, do mojho noveho domova, do mesta kde pracujem... ak by som prišiel k počitači kde som robil pred 6 rokmi, ak by som vedel spomenúť aj na prihlasovacie čislo a heslo k počitači
ja som si to pamatam odkedy nam to vysvetlovali v skole
1.) prve dve cisla su rok narodenia (1995: 95)
2.) tretie a stvrte cislo je podla pohlavia a mesiaca narodenia (chalani maju 0 alebo 1 a dievcata 5 alebo 6 podla mesiaca v ktorom sa narodili)
3.) piate a šieste číslo sú deň narodenia
4.) posledné tri alebo štyri čísla sú dané každému iné, ale tie sa už rýchlo pamataju
@deficit tak svoje tc potrebujem diktovať menej ako 10x do roka. To je malo na to, aby som si ho pamätal. A cielene sa ho učiť proste nebudem, lebo som lenivý ale tak toto číslo mám len tri mesiace. Staré viem, ale tak na ňom som fungoval dobrých 10 rokov.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Ale svoje telefónne číslo napríklad neviem
1.) prve dve cisla su rok narodenia (1995: 95)
2.) tretie a stvrte cislo je podla pohlavia a mesiaca narodenia (chalani maju 0 alebo 1 a dievcata 5 alebo 6 podla mesiaca v ktorom sa narodili)
3.) piate a šieste číslo sú deň narodenia
4.) posledné tri alebo štyri čísla sú dané každému iné, ale tie sa už rýchlo pamataju
so easy
pridaj si ma!
svoje čislo OP a letmo cislo maminej karty ( )