priznam sa, sam im ublizujem kedze byvam na dedine a mame macku a nechcem aby mi po dvore behalo 15 dalsich maciek, musim tie male novorodene macicky usmrtiti, ale ak by mal niekto zaujem s radostou mu ich dam
vrazdim ked to vidim...niektore zvierata su stokrat lepsie ako ludia...ale naopak to nefunguje ludia nemozu byt lepsi od zvierat mozu sa im maximalne tak podobat
Môj spolužiak dal morské prasa do krabice a zaviazal hona sedánok na bicykli a jazdil s ním po všetkých jamách .. :/ Chudák .. a spolužiaci zabíjajú mačky.. Neznášam ich zato :/ aj veľa ľudí čo poznám ubližuje.. Postrieľala by som ich zato..
ne ne, raz som videla, ako chlap kopol do netopiera, ako to zviera bolo uz dost dezorientovane, tak som mu musela vynadat do kokotov, co normalne cudzim ludom nerobim. ale niekto mu musel povedat pravdu, boze, do netopiera!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
a btw,zabijali mačence
ale ked niekto ublizuje niekomu, ci niecomu, co sa nemoze branit, tak to o charaktere cloveka dost vypoveda