teoreticky viem, prakticky mi to kus pokulhava, pretoze po par dlzkach idem umriet. ale tento rok som si dala zavazok riadne na sebe zamakt v tomto smere!
V ba poznam 5 ludi a ked chcem v lete niekoho vytiahnuť k vode tak je problem lebo ani jeden nevie plavat..nechapem to..ale napr. ja sa zas neviem korculovat
jak ked som bola malá hovorím ujovi: ozri ja viem lavat ale iba od vodou a on: no a len zdvihni hlavu a budeš nad vodou.. ....alebo tak neak to ovedal ........(nefungujem mi ismeno o O )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
131 komentov
Odkedy mám ale oranžové vlasy som v bazéne bola len raz a stačilo, keďže sa za mnou ťahala zvláštna oranžová čiara A vyzerá to trochu divne
@h8u
@h8u mas zmyvatelnu farbu, ci?
Po troch metroch na dĺžku to už budú len tri metre smerom hlbočina. Áno, presne tak.
@Syriana No vidíš ako sa zlepšuješ, veď to už je 6 metrov! Si zbytočne skromná.
viem ale len na krátke vzdialenosti
jak ked som bola malá hovorím ujovi: ozri ja viem lavat ale iba od vodou a on: no a len zdvihni hlavu a budeš nad vodou.. ....alebo tak neak to ovedal ........(nefungujem mi ismeno o O )