neviem ako iných učily plávať, no mňa moja Babka bez akýchkoľvek pomôcok na plávanie, jednoducho hodila do potoka, keď som sa vynoril a na hladine lapal po dychu, Babka skludom mi naloží " Roland to čo robíš, veď plávaj" (na brehu s pokojným výrazom v tváry názorne ukazovala ako mam plávať, do vody nešla, vraj je strašne studená no než ma tam hodila tak skúšala teplotu vody a vtedy vraj bola idealnej teploty... je to možné s tými Babičkami...D
@rollo111 ja som to mala nejak tak podobne a myslím že je to úplne super.
V 5 som vedela už celkom slušne plávať, udržať na hladine (som nevedela že to robieva ľuďom problém ). A nechápem rodičov ktoré za dieťaťom hneď pribehnú keď začne mrnčať lebo je "ďaleko" od kraja bazéna .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
@2 skoda, ze si pod tou hladinou nezostal
V 5 som vedela už celkom slušne plávať, udržať na hladine (som nevedela že to robieva ľuďom problém ). A nechápem rodičov ktoré za dieťaťom hneď pribehnú keď začne mrnčať lebo je "ďaleko" od kraja bazéna .