Neviem si uz predstavit, ze by bol mojim partnerom niekto iny nez ten, kto nim je.
Okrem toho som vzdy mala len frajerov s blond, maximalne svetlohnedymi vlasmi, takze asi fakt nie. Tu sa odohravala moja podvedoma selekcia a nad farbou pleti som sa tym padom nikdy nemusela zamyslat.
Neviem, ani keby som bol postavený priamo pred takúto situáciu ...v tomto mám ja také mantinely a blok, aj keby bola pekná a neviem aká ...mne rómovia nesedia, zostal by som radšej sám
Nie je Róm, ako Róm. Nie je "biely" ako "biely". Čiže áno, vedela by som si predstaviť aj partnera rómskeho pôvodu, pokiaľ by mal osobnostné kvality, ktoré sú pre mňa na (potenciálnom) partnerovi dôležité.
vzhľadom na to, že som perfekcionista, neviem si celkom dobre predstaviť pri sebe nejakého "milučkého" rómčeka...zrejme by som ho za dva dni prizabil...pri mne by aj kostolné myši pokapali, lebo by nenašli ani omrvinku na papanie...
Celkovo tento genofond ma nejako neinteresuje a z toho dôvodu by som si v živote nevybral cigánku ani arabku ani černošku za ženu. Nie je že by som bol rasista, ja s tými ľuďmi vo všeobecnosti nemám problém (pokiaľ mi ho osobne nedajú), ale jednoducho sa mi nepáčia fyzicky. Skôr také klasické biele typy žien ma priťahujú, či už blondíny alebo brunety.
Co ja viem, nepacia sa mi tmavi muzi Akoze, ani francuzi, taliani, etc. Akoze vobec. Vylucene to nie je, keby bol inak super, ale nepride mi to pravdepodobne.
ja zase rasu/etnikum vo vztahu rozhodne riesim, kde inde by som to mala riesit, ak nie vo vlastnom vztahu? V profesionalnej sfere a podobne, samozrejme, nie, ale vo vztahu rozhodne ano.
Roma si predstavit pri sebe rozhodne neviem. Nielen ze ma nepritahuju, ako to tu kazdy vyhybavo nazve, ale normalne mi je z tej predstavy zle. mam s nimi po roznych skusenostiach problem, sorry, ale toto do ziadneho vztahu urcite nie.
Ach jej, ako ma udivuju niektorí, ktorí si myslia o ciganoch, že sú iba čierni alebo tmavi.
Poznám ich neúrekom a fakt by ste nepovedali, že patria do tohto etnika
Pokiaľ by to nebola jedna z tých olašských krásavíc s IQ menším ako veľkosť jej nohy tak nie. Ale sú aj normálne a čuduj sa svetu veľmi pekné cigánky. Veď aj Shakira je cigánka tuším.
@gombik35 poznám jedného olašského cigáňa čo má bielu ženu. myslím že ho vyčlenili spomedzi seba, lebo to robiť nesmú asi. inak ak pravdu poviem, s jednou cigánkou som robil ako ošetrovateľ. múdra inak veľmi žena. citlivá povaha. keby nebola cigánka vedel by som si ju bezproblémov predstaviť. nie žeby som mal niečo proti nej, ale v spoločenskom živote ked má muž cigánku vždy to slúži na posmech a opačne. čo je inak škoda
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
Okrem toho som vzdy mala len frajerov s blond, maximalne svetlohnedymi vlasmi, takze asi fakt nie. Tu sa odohravala moja podvedoma selekcia a nad farbou pleti som sa tym padom nikdy nemusela zamyslat.
Roma si predstavit pri sebe rozhodne neviem. Nielen ze ma nepritahuju, ako to tu kazdy vyhybavo nazve, ale normalne mi je z tej predstavy zle. mam s nimi po roznych skusenostiach problem, sorry, ale toto do ziadneho vztahu urcite nie.
Poznám ich neúrekom a fakt by ste nepovedali, že patria do tohto etnika