Zaujíma ma. Koľkým z nás to ide a koľkým nie resp. koľký s tým majú problém. Keď som bol mladší mal som s tým obrovské problémy. Mal som strašnú trému pred oslovením dievčaťa. Teraz som svoju trému premohol a ide mi to. Spoznal som nové "taktiky" ako na d
No moj zlaty, musim ti povedat, ze na nie vsetky dievcata platia "taktiky". Podla mna sa ma ku kazdej pristupovat hlavne individualne a prirodzene. Ak sa chalani pri mne zacnu spravat nejakym naucenym sposobom, tak koncia. A dalsia vec, ktorou ma absolutne odradia, ked si myslia, ze ked sa zacnu ohanat peniazmi, tak ja sa zblaznim.. Tak to bol len nazor z druhej strany.. ale inak super, ze si nabral odvahu
Kto tu hovorí o naučenom spôsobe. Dôležité je byť trochu tvorivý. Napr. ja nepoužívam naučené taktiky. Viem (aspoň dúfam) že čo na dievčatá platí. Pravdaže nevyhlasujem že zbalím každú. Nikto na svete nie je taký kto by zbalil každú, ale skôr som sa naučil čo pri balení robiť a čo nie. Podľa mňa je správne že sa ku chlapcom ktorý sa oháňajú peniazmi staviaš takto. Sú to magori ktorý ani netušia ako na dievča zapôsobiť. Ja som túto diskusiu založil preto, lebo som zvedavý ako balia iný. S mojimi priateľmi sa často rozprávame o skúsenostiach s balením. Poviem ti je to zaujímavá téma a niekedy sa na tom dosť nasmejeme, hlavne keď niektorý vymýšľajú dosť sranda zámienky na zoznámenie sa. Je len akurát škoda, že je toľko dobrých chlapcov ktorý by boli ideálnymi partnermi, len nemajú odvahu. Jednoducho povedané nevedia ako na to. Neraz mi niektorá moja kamarátka hovorí, že videla chlapca ktorému sa očividne páčila, len ten "baran" sa ju bál osloviť. Bola nazlostená, pretože keby ju oslovil možno by z toho aj niečo bolo. Určite si sa už s tým stretla aj ty.
Co ja viem.. ja som vzdy dotycneho oslovila, ak som videla, ze by to niekam viedlo.. sorry potom som to zle pochopila s tymi naucenymi sposobmi.. ja ani neuznavam tie rady pre baby v casakoch, je to trapne aby sme z ludi (chalanov) robili stroje, ktore budu reagovat presne podla nejakych pravidiel.. Ja stalcim cerveny gombik a on sa rozosmeje, zeleny a odide--> ved to je blbost!
No niektoré dievčatá majú v sebe príliš veľkú hrdosť na to aby len tak oslovili chlapca. A s tými časákmy si trafila do čierneho. Máš pravdu v tom že na nikoho neplatia žiadne pravidlá, pretože aj ten naj obyčajnejší človek môže byť v niektorých prípadoch veľmi nevyspytateľný. A tie naučené spôsoby sú skôr to, že som časom zistil čo na dievčatá zaberá. Niesu to konkrétne vety ale skôr spôsob ako ju osloviť. Určite dievča neoslovím zo slovami: "Si krásna! Nie si náhodou modelka?" Podľa mňa z takej vety je väčšine dievčat na zvracanie. Skôr si vymyslím vtipnú zámienku. Dôležité je dievča rozosmiať. Nie vždy sa to podarí, pretože každý má trochu iný zmysel pre humor, ale s niekým kto má iný zmysel pre humor si predsa nezačnem. Napr. s mojou EX som sa spoznal na kúpalisku pri plávaní takto: Ja: Ahoj nechodili sme spolu na akvabel? Ona: Asi nie. Prečo? Ja: To ma len tak napadlo, keď vidím tvoj originálny štýl. No nič si s toho nerob mňa tiež vyhodili. Ja som Peťo. Ona: Ja som Anička. atď atď. Bol z toho celkom pekný mesačný vzťah. Teraz sme veľmi dobrý kamaráti. Môj problém je skôr v tom že si neviem dievča udržať. Som málo pozorný. No dúfam že sa časom aj to naučím.
"Si krásna! Nie si náhodou modelka?" Podľa mňa z takej vety je väčšine dievčat na zvracanie ->> cudoval by si sa, ale najdu sa aj take trubky, co na toto sadnu, ale to su uz fakt **** na to nemam slov, lebo ked ma niekto ide balit na to, ze som pekna tak nech ide do kelu! co ak pride krajsia?? Tak ako tvoj pokus o zoznamenie bol dost dobry moj priatel sucasny sa ma spytal ( na nete), ze ci mu nemozem poradit, ako sa v sucasnej dobe balia dievcata, alebo co na ne plati Tak ma zaujalo to slovko sucasna, ze mi nedalo neodpisat.. Najprv som ho zvozila, ze co si mysli, ze existuju vseobecne pravidla a potom, ze ci ma 60, ked v SUCASNEJ.. a uz sme spolu skoro 3 mesiace..
obaja sa tu bavíte velmi pekne.uz sa len dajte dokopy.mne by sa to lúbilo.ja balit neviem, co Drag-on dobre vie.ja som totálny zaciatocník.minulý stvrtok som v kostole spoznal jedno dievca, hrozne nádherné.vyzerala na 16.ja mám 20, tak by mi to vyhovovalo, keby sme sa dali dokopy.stál som pri nej, neviem co som povedal, ale zacala sa na mňa pozerať a vycítila ze sa mi páči.niečím som ju rozosmial, bol som pohoďák co sa mne pred dievcatami casto nedarí.povedala mi dátum svojich narodiek, tak uz viem co mám robiť 13.júla.a ináč ona bude mať ešte len 14!!!ale myslím ze je dosť inteligentná.uvidí sa.teraz vsetci zacnú vravieť, ze ledva 14-ročná je pod moju úroveń, lenže čo keď medzi nami prejde iskra a skutočne sa začneme lúbiť?keď sa mi už podarilo s totálne cudzím dievčaťom nadviazať kontakt, tak ho nechcem prerušiť.
Dá sa tak povedať. Pre každého existuje partner/ka. Ale ten čo nemá zmysel pre humor má veľmi úzky výber. Pretože ženy túžia po mužovi čo ich rozosmeje. Je to dané psychikou. Psychológovia zistili že pri dvorení sa viac usmievajú ženy. Smiech tu môže predurčiť aký vzťah bude. Jednoducho povedané, čím častejšie muž ženu rozosmeje, tým bude pre ňu atraktívnejší. Schopnosť rozosmiať sa totiž považuje za dominantnú vlastnosť a ženy dávajú prednosť dominantným mužom. Preto muži často medzi sebou súperia že kto bude vtipnejší, lebo si uvedomujú hodnotu humoru z hľadiska príťažlivosti. Našťastie vtipnosti sa dá naučiť. Mozog je tiež niečo ako sval.
viete co nechapem?!preco ked ma baba napr. 14 rokov a chalan 20 tak vsetci na to hladia so slovami to je cudne...ale ked ma baba 20 a chalan 26 rokov tak to kazdy vnima normalne!!!a pritim je to stale ten isty vekovy rozdiel!!!
Pretože to je čudné? Chlapec ktorý má 20 rokov už často žije sexuálnym životom. No 14ročné dievča(aj keď podľa zákona je) ešte nie je zrelá na sexuálny život. Ale keď má dievča 20 je to normálne.
je to preto trochu cudne lebo 14 rocne dievca este nie je zrele.Mozno.No ked ja som mala 15 tak som chodila s 23 rocnym a klapalo to.Nezlacil na mna a to bolo pekne.Ide o to aky je chalan.
Inak co sa tyka balenia dievcat tak ja nenavidim prilisnu iniciativu od chalana.Dievca pritahuje tiez ked sa chalan nepch do riti a hra aj trosku nezaujem. Asi tak.
Alias161: V tom máš pravdu. To som už niekde písal(myslím že je to niekde vyššie v tejto diskusii, len sa mi nechce čítať) Jedna s veľkých chýb čo robia začiatočníci je ich príliš veľká snaživosť. Ak sa niekto v balení vyzná, dokáže balenie zahrať tak ako keby nič nechcel. Preto dievčatá nikdy neoslovujem so slovami "nechceš sa zoznámiť?" Ale skôr napr. "Môžeš mi poradiť?" - pravdaže to je individuálne. Čo sa týka toho vekového rozdielu. Je tu ešte jeden problém prečo 14ročné si len ťažko nájdu 20ročného. Ten problém je reakcia okolia. Ja mám 20 a keby som začal chodiť so 14kou(ktorá chodí na ZŠ) hneď by sa mi kamaráti smiali. „To si nevieš zbaliť staršiu?“ a pod. Každý by sa na mňa pozeral ako na neschopného hlupáka ktorého chcú max. 14ky. A každý chlapec(aj dievča) predsa chce mať niekoho s kým sa môže hrdo prechádzať po ceste a nie zaňho hanbiť.
No nieco na tom bude ale nie kazdy to berie tak ako ty.To zalezi od cloveka.Co sa tyka este balenie,baby mozu vyuzit svoj sexepeal ale muzi si musia poradit nejak inak.Pri baleni plati velmi presne, ze menej je niekedy viac.(no skoro vzdy
a predsa sa nájde pár chalanov ktorí si nevedia nájsť rovnako starú partnerku ( alebo nechcú?). Vedel by som vymenovať niekoľko mien ľudí ( vek20-15)ktorí chodili s 14-15-16 ročnými babami. Namotali ich,užili( odpanili) a bolo...zrazu prestali byť zaujímavé. Ale ja som predsa diskrétny....
to je to balenie fakt take hrozne?mne sa napriklad paci ked je chalan prirodzeny a na nic sa nehra...treba len istu davku odvahy a ci babenka zaberie alebo nie, snaha sa ceni. nemus byt prosto nas typ...z toho si hlavu nerob...
tak po prwe: je rozdiel balit holku kdesi na nejake dikse kde je plno "piatkovych" modeliek ako ked stretnes holku ja newem napr. wo wlaku na diske to mas v poho ci si vtipny trapny skaredy sympatak vtedy to za teba robi borovicka pripadne bacardi samozrejme ze nemozes byt najebany ako rumun. Ale wlak .....
no postu je tu: vojdes do vagona ceknes ho kde kto aka na stupnici od 1 do 10 v rychlosti ohodnotis nepocuvaj kamosov ides sam za seba. ak sa da sadnes si vedla nej na sedadlo myslim cez ulicku ale aby ste boli vedla seba. tak a teraz sa otvara kopa moznosti ako na to ak si kreativny urcite ta napdne nespocetne mnozstvo napr. hodis svoj mobil k jej noham, pripadne sa jej spytas ci ma volno ze ti svieti slnko do oci alebo ze kolko je hodin, ze sa ti nechce diwat na twoje....
ale nezabudaj ako tvoje ego stoji vysoko ak tvoj kokot tak to rovno zabal. Najjednoduchsi sposob je prist k nej a povedat moja oblubena fraza: Dnes rano som videl kvet a myslel som si ze je to to najkrajsie na svete ale vidim ze som sa mylil....." ak sa zasmeje mas vyhrate ak ta nejakym stylom odjebe musis to uhrat aby si nevyzeral ako kokot tak napr. ukaz prst von oknom na nejaky kopec pripadne strom a snaz sa jej nahovorit ze si cez prirodu a ak to ani to nezabera tak bud je slepa, pripadne hlucha alebo vobec nestoji za to aby si jej este cosi howoril
P.S: ak sedi vedla nej chalan urcite mu nehowor bracho, spoluziak, ak vyzera ako japoncik nespominaj hirosimu, a hlavne nepicuj na madarov bo nikdy newes a ak sa na teba skaredo diva nebude tim slnkom ako som si myslel. . . . .
Drag-on mas fakt dobre nazory na toto, lebo niektori chalani si myslia, ze babu ohuria blbym pokrikovanim ci piskanim atd.a co sa tyka tych penazi tak vseobecne plati, ze ten kto sa peniazmi ohana zvycajne nic nema a prave ti, ktori ich maju(a zasluzene)to nevytahuju na verejnost...
ja konkretne niektorim chalanom fakt nerozumiem.lebo do isteho casu som mala pocit, ze ak chalan som mnou nadviaze ocny kontakt(a to nie raz, a uz vobec nie len jeden den,ALE PRAVIDELNE)tak by som mu mohla byt sympaticka, ved kto bude v kuse cumiet na babu, ktora sa mu nepaci???ale som sa akosi uz 2 krat poucila, ze je to prave naopak alebo som mozno mala halucinacie tak by som to poprosila vysvetlit
Tak fakt je najlepsie sa k nim spravat tak ako to citime prirodzene ale zato slusne ne jak neandrtalec. Ale potom je obcas problem ze baba vas zacne brat ako super kamarata a potom to uz nie je ono.
schottinecka samozrejme, ze nebudem pozerat po dievcati co je jak lochneska, esteze viem co myslis lebo by som sa tu rozpisovaaaaaaal
Ahojte : dragon prosim ta vedel by si mi poradit ja mam taky problem vies mam 16 rokov a som v puberte a paci sa mi jedno dievca a mama taky pocit ze aj jej ... ale nemam vobec odvahu ist za nou lebo si myslis ze ma posle prec lebo mam na tvary vyrazky . Mozno to znie blbo ale je to tak . Nevedel by si mi nieco poradit ? vdaka ...
otazocka...je rozdiel ak balite babu len pre fun(dajme tomu na diske,v bare) alebo sa s tou osobkou casto stretavate,paci sa vam ale nemali ste este to stastie si snou pokecat?
Za posledne tri mesiace ma balili 3 chalani (ok bolo ich viac ale tychto troch som si naozaj zapamatala)....
1...fajn oslovila som ho prva ja,sli sme na drink,celkom dobre sme si pokecali.Parkrat sme sa este stretli no neviem co sa mu prihodilo,lebo akosi prestal komunikovat iba hadzal horuce pohlady(jaj no viem,bol v v kruhu svojich "kamosov"....fajn,skoro som sa pri nich roztapala,ale z pohladov clovek nevyzije,nakoniec sa z neho vyklul neskutocny playboy
2...zoznamili sme sa cez kamarata,vtipny,komunikatyvny,sli na drink,ale stale v spolocnosti znamych,zopar sms...rozdiel bol v tom ze sme naozaj komunikovali...riesili rozne veci...napr. moj rozchod a jeho trable s holkou....fajn chalan ale zadany....
3...bol od zaciatku svedkom vsetkeho co sa udialo...trpezlivo cakal,kym sa akoze vyburim a potom postupne zacal "balit",mozno som vyslala zle signaly,lebo na mna to bolo trocha prirychlo ale musim uznat,ze sa spraval ako gentleman....lenze ja som chcela iba kamaratstvo,ok neprotestoval,ale to ho neodradilo aby sme si spolu vysli na drink,na veceru,super si pokecali,stravili prijemne popoludnie pri rieke so sampanskym,pozreli zopar dvd,zahulili,stravili spolocne noci(spanim!),kecalli,kecali,kecali...a viete co?nie je nad prirodzenost...a ANO baby maju radi chalanov pri ktorych sa nemusia tvarit,ze "Boze co mam teraz povedat?Ako sa zachovat?"...chceme sa citit dobre a prirodzene,na nic sa netvarit....a smiat sa...ano smiat sa uprimne zo srdca....Vysledok? Nikdy by ma nenapadlo ze tento chalan si ma naozaj ziska...jednoducho sa s nim citim dobre
2marilyn: tak si vravim ze vlastne neviem ako tvoj pribeh vlastne skoncil.....tak si si nakoniec s tym tretim zacala alebo ste len kamosi
Lebo mne to pride tak ze su na svete dve skupiny chlapcov ty dobry a ty ziadany, proste ked je niekto s nejakov dievcinov dobry kamos tak to tak aj zostane ale pride nejaky starsi maco a uz ju ma hoci len na jednu noc....
Nooo ja som baby asi skoro nikdy nebalil a mal som ich podstatne dost,.... bo vkuse sa oni lepia na mna a co ja uz s nimi, ked sa ma pokusa zbalit nejaka fajn baba???
Drag-on hovoris ze radis nepouzivat techniky. Ja s tym ciastocne suhlasim s jednym velkym ale. Ludia ktori maju z nadviazania kontaktu stresi a nie su zbehnuti v baleni potrebuju nieco potrebuju pevny zaklad. To ze ty im povies ze musia byt zabavani je sice fajn a pravda ale len ich tym viac znervoznis na zaciatok si zobrat par technik vyskusat a potom zacat sa pozerat co je za tymi technikami. Preco funguju ako funguju co je na nich to ocarujuce a potom uz tie techniky nebudu potrebovat.
Cawte ja si myslim ze zadne taktiky nesu. Nemozete sa riadit podla navodu. Ak si chcete zbalit babu tak sa knej musite spravat normalne -prirodzene. Lebo ak si vsimne ze ste normalny tak po vas zacne pokukovat a ak veite ze nikoho nema proste sa zbalte a chodte ju zavolat von a povedzte ze len tak pokecat. Ak neviete ci niekoho ma tak sa snazte chovat len ako kamos nic viac - to teraz moj pripad co sa o jednu snazim.. Musite jej dat priestor nato aby videla ze je svama neje nuda ze vzdy mate o com hodit rec. Len sa jej preboha po tretej vete nepriznajte ze ste do nej. To by ju mohlo odplasit. Spravaj te sa proste tak prirodzene a normalne . a nepytajte sa na intymne veci.. neznasaju. Berte ju len parkrat do tyzdna von a ona sa zacne sama o vas zaujimat. Mam stym uz skusenost. TOTO NENI NAVOD JE TO LEN POUKAZANIE NATO ZE MATE BYT NORMALNY.
Ahojte nemozte mi niekto poradit velmi pekne prosííím? Páči sa mi jedno dievča ona o tom aj vie veľmi ma má rada ale problém je v tom že ona chce byť so mnou vyslovene len kamarátka no ja to chcem posunúť na niečo viac. Poradte mi ako ju zbaliť
Ahojte nemôžte mi poradiť ako mám zbaliť jednu peknu babu ona je do mňa a ja do nej takže to nebude taký problém.A vysvetlite mi čo to znamená niekoho zbaliť.
pls pomozte paci sa mi jedno dievca ale nwm ci aj ja jej je to cudne lebo na facebooku v poho dava mi kvizi zeby somnou chcela chodit a pod. ale v skole sa na mna ani nepozrie nwm co si mam o tom mysliet sme dobry priatelia ale bojim sa ze keby sa to dozvedela uz by sme neboli
ja mam tiez dost velky problem s balenim dievčat ... moji kamoši mi v kuse kecaju ze ja by som mohol mat ktoru by som len chcel ... ale podla mna to vobec neni take lahke ja sa strasne hanbim ... a ked sa aj premožem tak som za totalneho magora lebo 1. neviem čo mam hovorit t.j. enviem vobec co take dievča zaujme aka tema 2.vobec niesom vtipny neviem skombinovat vetu tak aby to niekoho rozosmialo skor mi nato vzdy povedia nieco co som racje pocut nechcel ... a zase sa citim ako magor ... proste neviem v čom je moj problem ... ci je to v mojom sposobe komunikacie alebo v čom neviem si rady vobec a cim ddalej viac ma to štve
@lukas750 no ale tvoj problém je že sa hambýš .. neboj sa ničoho .. veď keď to z jednou dobabreš tak pride dalšia, a tu si už budeš dávať väčší pozor .. za jednú hodinku si babu nezbalíš tak ju popýtaj Fb alebo Pokec a dohodnete si stretnutie .. lichoť jej tak že jej budeš chváliť detaili .. možno prvých pár krát sa strápniš ale to nevadíí nesnaž sa hovoriť prepracované vety na nich sa dobabreš najskôr hovor ich čo najednoduchšie .. a akoo hovoria ostatný tak aj aj ti to poviem musíš mať zmysel pre humor ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
Myslim si, ze zensku dusu nedokaze nic viac otvorit ako pochopenie...
Dalej si myslim, ze zenske srdce muz nikdy neziska, pokial sa zena nesmeje...
Nik nezaujme pokial sa nezaujima...
Musi vediet, ze mu moze verit..
Toto nieje o trikoch...
Zenu netreba nahanat....
Ked pride ona, tak to vies.
Inak co sa tyka balenia dievcat tak ja nenavidim prilisnu iniciativu od chalana.Dievca pritahuje tiez ked sa chalan nepch do riti a hra aj trosku nezaujem. Asi tak.
no postu je tu: vojdes do vagona ceknes ho kde kto aka na stupnici od 1 do 10 v rychlosti ohodnotis nepocuvaj kamosov ides sam za seba. ak sa da sadnes si vedla nej na sedadlo myslim cez ulicku ale aby ste boli vedla seba. tak a teraz sa otvara kopa moznosti ako na to ak si kreativny urcite ta napdne nespocetne mnozstvo napr. hodis svoj mobil k jej noham, pripadne sa jej spytas ci ma volno ze ti svieti slnko do oci alebo ze kolko je hodin, ze sa ti nechce diwat na twoje....
ale nezabudaj ako tvoje ego stoji vysoko ak tvoj kokot tak to rovno zabal. Najjednoduchsi sposob je prist k nej a povedat moja oblubena fraza: Dnes rano som videl kvet a myslel som si ze je to to najkrajsie na svete ale vidim ze som sa mylil....." ak sa zasmeje mas vyhrate ak ta nejakym stylom odjebe musis to uhrat aby si nevyzeral ako kokot tak napr. ukaz prst von oknom na nejaky kopec pripadne strom a snaz sa jej nahovorit ze si cez prirodu a ak to ani to nezabera tak bud je slepa, pripadne hlucha alebo vobec nestoji za to aby si jej este cosi howoril
P.S: ak sedi vedla nej chalan urcite mu nehowor bracho, spoluziak, ak vyzera ako japoncik nespominaj hirosimu, a hlavne nepicuj na madarov bo nikdy newes a ak sa na teba skaredo diva nebude tim slnkom ako som si myslel. . . . .
Drag-on mas fakt dobre nazory na toto, lebo niektori chalani si myslia, ze babu ohuria blbym pokrikovanim ci piskanim atd.a co sa tyka tych penazi tak vseobecne plati, ze ten kto sa peniazmi ohana zvycajne nic nema a prave ti, ktori ich maju(a zasluzene)to nevytahuju na verejnost...
ja konkretne niektorim chalanom fakt nerozumiem.lebo do isteho casu som mala pocit, ze ak chalan som mnou nadviaze ocny kontakt(a to nie raz, a uz vobec nie len jeden den,ALE PRAVIDELNE)tak by som mu mohla byt sympaticka, ved kto bude v kuse cumiet na babu, ktora sa mu nepaci???ale som sa akosi uz 2 krat poucila, ze je to prave naopak alebo som mozno mala halucinacie tak by som to poprosila vysvetlit
schottinecka samozrejme, ze nebudem pozerat po dievcati co je jak lochneska, esteze viem co myslis lebo by som sa tu rozpisovaaaaaaal
Za posledne tri mesiace ma balili 3 chalani (ok bolo ich viac ale tychto troch som si naozaj zapamatala)....
1...fajn oslovila som ho prva ja,sli sme na drink,celkom dobre sme si pokecali.Parkrat sme sa este stretli no neviem co sa mu prihodilo,lebo akosi prestal komunikovat iba hadzal horuce pohlady(jaj no viem,bol v v kruhu svojich "kamosov"....fajn,skoro som sa pri nich roztapala,ale z pohladov clovek nevyzije,nakoniec sa z neho vyklul neskutocny playboy
2...zoznamili sme sa cez kamarata,vtipny,komunikatyvny,sli na drink,ale stale v spolocnosti znamych,zopar sms...rozdiel bol v tom ze sme naozaj komunikovali...riesili rozne veci...napr. moj rozchod a jeho trable s holkou....fajn chalan ale zadany....
3...bol od zaciatku svedkom vsetkeho co sa udialo...trpezlivo cakal,kym sa akoze vyburim a potom postupne zacal "balit",mozno som vyslala zle signaly,lebo na mna to bolo trocha prirychlo ale musim uznat,ze sa spraval ako gentleman....lenze ja som chcela iba kamaratstvo,ok neprotestoval,ale to ho neodradilo aby sme si spolu vysli na drink,na veceru,super si pokecali,stravili prijemne popoludnie pri rieke so sampanskym,pozreli zopar dvd,zahulili,stravili spolocne noci(spanim!),kecalli,kecali,kecali...a viete co?nie je nad prirodzenost...a ANO baby maju radi chalanov pri ktorych sa nemusia tvarit,ze "Boze co mam teraz povedat?Ako sa zachovat?"...chceme sa citit dobre a prirodzene,na nic sa netvarit....a smiat sa...ano smiat sa uprimne zo srdca....Vysledok? Nikdy by ma nenapadlo ze tento chalan si ma naozaj ziska...jednoducho sa s nim citim dobre
PS:sorry som sa tak trochu rozpisala
Lebo mne to pride tak ze su na svete dve skupiny chlapcov ty dobry a ty ziadany, proste ked je niekto s nejakov dievcinov dobry kamos tak to tak aj zostane ale pride nejaky starsi maco a uz ju ma hoci len na jednu noc....
Skúšam akú to má chuť.
Na všetko zabudnúť je zlé byť, bez teba.
Chýbaš mi a to bolí, a žiadny doktori mi pomôcť nevedia.
Aspoň malé znamenie, áno alebo nie či vôbec, šancu mám.
Stačí prstom ukázať, na východ na západ, do pátrania sa dám.
Som na tebe závislý iba ty máš čo chcem.
Nedýcham a nemyslím keď ťa nemám.
Som na tebe závislý ja to už dávno viem.
Nedýcham a nemyslím keď som tu sám.
Ďakuem
p.s sry a chyby ale snazim sa pisat rychlo