@melancholik však ale ako sa to dá zapamätať? len tak, z ničoho. To človek buď automaticky vie alebo nevie, keď mu nebol nadelený dar orientácie v priestore
ide to samo a rýchlo s výnimkou jázd v autoškole, tam ma inštruktor tak trápil a hučal, niekedy aj 3 hodiny kade-tade, aj do blízkosti osád , že keď som prišla domov na obed, mala som problém chytiť príbor, dávala som ho opačne a skoro som v sebe objavila ľavácke sklony, tak autoškola dala mojim hemisféram nový rozmer
ale ved to nemá nič s orientáciou...s týmto sa stretáva človek celý život...stačí si zapamätať ze keď sa pozrieš na ľavú ruku je to "L" a keď na pravú je to "P"...stačí táto ľahká asociácia a potom keď ti niekto povie aby si išla v pravo tak automaticky vieš že ťa to ma ťahať na pravú ruku je to premna záhada proste @aventine
Inštruktor: ,,pôjdeme po hlavnej ceste"
Ja:
-pozriem sa na značku
-hlavná cesta odbočuje vľavo
-posuniem pačku hore
-o 0,003 sekundy si uvedomím, že som urobila kravinu a prepnem to dole...
Záver: moja hlava vie, ktorá je pravá a ľavá strana, ale príde jej veľmi vtipné, keď do ruky pošle opačný signál...
Nevedel som že s týmto môže mať niekto problem, zaujímavé. V živote som ani ako malý chlapec nemal problem a nemusím sa pozerať na ruky ani nič. Proste ako sa to nedá vedieť nerozumiem tomu ako hovorí @melancholik
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Podľa toho si to pamätám
niekedy je to automaticky, niekedy si musím predstaviť, že idem písať/jesť/čokoľvek a niekedy neviem ani kde mám hlavu a nepomôže mi nič
Ja:
-pozriem sa na značku
-hlavná cesta odbočuje vľavo
-posuniem pačku hore
-o 0,003 sekundy si uvedomím, že som urobila kravinu a prepnem to dole...
Záver: moja hlava vie, ktorá je pravá a ľavá strana, ale príde jej veľmi vtipné, keď do ruky pošle opačný signál...
Ako .. toto mi vždy prišlo ako niečo automaticke