Myslím tým niečo, čo vás vystihuje, niečo typické pre vás.
Napríkald pre mňa je typické, že ked sa rozhodujem medzi dvoma rovnakými vecami, len inej farby a sa neviem rozhodnúť, tak si kúpim obidva. Tak mám doma väčšinou veci po dva, len ine
nechapem preco ma oznacujes za hlupe decko...a este jedna otazka...tych 13 rokov mas len tak zo zartu alebo je to tvoj pravy vek?(zial, neviem povedat co je pravda, skor vsak pristanem na toho 13rocneho chlapca)
neodpovedal si mi na otázku, ale už ani netreba...ty totižto nemáš ani tých 13...prajem veľa šťastia pri hľadaní rozumu, a ty ho budeš potrebovať fakt veľa
@wewo ja si myslím, že lucia @199513 je typická tým, že skoro v každej diskusii a ankete sa dostane do nejakého sporu .... HAHAAHHA, to sa nepodarí len tak hocikomu
@lucia199513 môžeš kľudne aj milion otázok. Je to MOJA vec či nadávam alebo nie. Keď sa mi bude chcieť tak budem nadávať aj po každom druhom slove a teba do toho nebude vôbec nič. Jediná úbohá si tu ty. Hnusná soplavá suka ktorá si neviem čo o sebe myslí. Lebo chuderku malú tu každý len osočuje že zakladá trápne ankety a diskusie a potom sa čuduje prečo vlastne. Čo máš v tej hlave? Otruby? že nechápeš že keď ťa tu väčšina ľudí kritizuje asi na tom niečo bude.
A nezabudni trápne okomentovať môj koment v každej diskusii na ktorú sa vyjadrím. A môžem ja jednu otázku??? A ty si myslíš že teba toto robí zaujímavou??? Lebo si len trápna. Nič viac.
@darkkizz a @wevo Súhlasím s vami. A viete, čo mi vadí na nej najviac? Že je hlúpa a k tomu sebavedomá. Mne by nevadila, keby tu tíško čítala, čušala, sem-tam sa nejakým krátkym komentom typu súhlasím-nesúhlasím ozvala. Ale jej je tu všade plno, je iba drzá a spamuje to tu celé svojimi "múdrosťami".
dobre, mozno neviem vela o bratslave. ale viem len tolko, ze ty zase nevies nic o 1,5m snehu, ved vy ked tam mate 10cm tak uz neviete co so sebou. vy neviete co je to 30%nezamestnanost
Asi veľa vecami, ale momentálne ma napadá moja schopnosť vyzerať na fotkách 4535564 krát lepšie, ako v skutočnosti a schopnosť prísť všade minimálne o pol hodinu skôr, aj keď sa veľmi snažím meškať
moja typickosť je v tom, že (sa snažím byť) atypická. ak odo mňa niečo očakávate, ja úmyselne spravím opak, aby ste nemali pocit, že ma môžete odhadnúť. niekedy je to už aj pre mňa na nervy..
@h8u to s tym prichadzanim vsade skor mam aj ja!!!! proste nedokazem meskat.. a ked tak asi tak minutu.. to idem ze boze ja strasne meskam nee a nakoniec som aj tak vsade prva
ja som typická tým, že nikdy nemám svoj názor, nikdy nepoviem čo chcem a čo sa mi nepáči a celkovo, že nič nevravím...len počúvam, čo nie je na škodu, ale túto moju mĺkvosť ľudia nemajú radi, lebo akoby sa rozprávali sami so sebou...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
90 komentov
aj niecim inym disappointed:aspon fm)
ale nenapisal si, cim si typicky ty!!!
som typická tým, že tam píšem I mäkké..
nechapem preco ma oznacujes za hlupe decko...a este jedna otazka...tych 13 rokov mas len tak zo zartu alebo je to tvoj pravy vek?(zial, neviem povedat co je pravda, skor vsak pristanem na toho 13rocneho chlapca)
svojou hanblivosťou svojou drzosťou a podla mojej lásky "paličatosťou "
neodpovedal si mi na otázku, ale už ani netreba...ty totižto nemáš ani tých 13...prajem veľa šťastia pri hľadaní rozumu, a ty ho budeš potrebovať fakt veľa
- som schopná nakopiť haldu odpadkov aj v uzavretej prázdnej miestnosti s odčerpaným vzduchom
- zanechávam na všetkom a všetkých svoje vlasy
- od cudzinca s dobrou slovenčinou kúpim doslova čokoľvek
- poznám obsah desiatok kníh, kt. som nečítala, a dokážem o ňom zasvätene hovoriť
musím ti uznať, že toto si vystihol
na birdzi už boli veľmi pvýšenecké individuá, ale ty jednoznačne vedieš...aspoň máš v niečom prvenstvo
@4 toto si povedala pravdu
@wewo @37 to je škoda reči vyjadrovať sa o nej, čím ďalej tým viac mi dochádza že toto dieťa je hodné na psychiatriu...
možem jednu otázku?si fakt taká úbohá že sa musíš znížiť na nadávky alebo si myslíš že to ťa robí zaujímavou
@wewo
tvoje kommenty sú veľmi interesantné, ale žiaľ, nezaujímajú ma
A nezabudni trápne okomentovať môj koment v každej diskusii na ktorú sa vyjadrím. A môžem ja jednu otázku??? A ty si myslíš že teba toto robí zaujímavou??? Lebo si len trápna. Nič viac.
ty si nejaké ufo al.niečo na ten štýl
ty si fakt typický blavák...trochu úcty???ja mám v úcte úplne iných ľudí, nie tích čo sú frajeri na birdzi...počkaj, idem pozrieť, aké su tvoje ankety
@darkkizz
usudzujem podla tej hrozostrasnej strasidelnej mystickej antickej foto co mas v profile
@n0win0u tak to je zaujímavé
dobre, mozno neviem vela o bratslave. ale viem len tolko, ze ty zase nevies nic o 1,5m snehu, ved vy ked tam mate 10cm tak uz neviete co so sebou. vy neviete co je to 30%nezamestnanost
viem sa zasmiat na vsetkom a na vsetkych (najradsej na sebe).
Keď mám dobrú náladu, tak si pískam, pred týždňom som si začala mimovoľne pískať počas prednášky, až ma musela spolužiačka drgnúť.
Oznamujem, keď idem na wecko.
Keď sa nudím na hodinách, tak spájam bodky, vtedy každý vie, že N. už chce vypadnúť.
Iné ma nenapadne.