dosť obmedzené možnosti, že možno vybrať len jedno! .... hrám siedmy rok na husliach, tretí mesiac na klavíri (tieto dve tak oficiálne na základnej umeleckej škole) a potom ešte na gitare (ale to len tak doma, sama pre seba).
Na viacero, najviac na flautu a klarinet. Chodila som aj na spev dva cykly, chvíľu na gitaru, klavír aj na saxofón a bubny, ale to bolo skôr také okrajové.
@ladyfox Odjakživa som túžila hrať na violončelo, ale mama mi ho odmietla domov kúpiť, lebo už som toho mala veľa a náš učiteľ mi povedal, že mám príliš jemné prsty na sláčikový nástroj a že už ich mám "pokazené" prstokladom z flauty. Asi mal pravdu, ale aj tak ti to čelo neuveriteľne závidím
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
a učím sa na gitare.
@ladyfox Odjakživa som túžila hrať na violončelo, ale mama mi ho odmietla domov kúpiť, lebo už som toho mala veľa a náš učiteľ mi povedal, že mám príliš jemné prsty na sláčikový nástroj a že už ich mám "pokazené" prstokladom z flauty. Asi mal pravdu, ale aj tak ti to čelo neuveriteľne závidím
heh, na nervi a potom na fujarky ..........filip