potom viem hrať ešte trochu na gitaru, na flautu, na bicie, na tubu, na perkusie ... ale to len zbežne, vedieť hrať chce len cvik a porozumenie pre hudbu
tak seriozne na gitaru a flautu, ale ked sa clovek stretava s kapelami si aj tak vyskusa vsetko. raz by som sa chcela naucit hrat na klavir, ale to je vo velkom vreci menom "jedneho pekneho dna". ale tak nie je to nic nesplnitelne, vsak?
na Gitár cca 8 rokov ale nemám učebné schopnosti ,takže mám mindráky ked neviem niečo zahrať
a na Klavír vyše pol roka. Ten mi ide od ruky, čo je haluz, hladám doučovanie
Basa a harmonika a bicie sa nepočítajú
snívam o tom že raz budem mať klavír Steinway a že sa na ňom naučím hrať so svojimi deťmi, samozrejme ak nejaké budem mať, ale v prípade, že by som cestoval urobil by som si aj zbierku hudobných nástrojov z celého sveta
Ako čo ja viem aj áno aj nie naposledy má niekto počul hrať pred 4 rokmi aj to len na gitare... A pritom som ešte túto nedeľu hrala na syntakoch ale ci viem to neviem posúdiť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
a stále hrám jak manták
a na klaviri viem tichu noc a kohutik jarabi
na gitare začiatok nothing else matters
ale fakt len trochu
priečna flauta- 8 rokov
teraz sa učím na B klarinet
a počas života som skúsila už trúbku, klavír, gitaru
Akurát raz asi tak v šiestom ročníku som vyhral spevácku súťaž.
Triedne kolo
a na Klavír vyše pol roka. Ten mi ide od ruky, čo je haluz, hladám doučovanie
Basa a harmonika a bicie sa nepočítajú
ukulele - 8,5 mesiaca
bicie - 1 rok
a medzi moje "CHCEM" patrí basa a klavír
Klavír-10
Akordeón-8
Husle-4
Basa-4
gitara - 2
guzheng - 0.5