Púšťal som si niekedy Pod lampou, keď som nemohol zaspať. Nahral som si jeden diel, a keď sa nedalo spať, tak som si ho pustil a oni mrmlali a mrmlali a ja som zaspal
takto. s Hríbom v mnohom súhlasím, v mnohom nie, mám rada to, že je jeden z mála investigatívnych novinárov na Slovensku a páči sa mi, ako si dal záležať aj na kauze Malinová aj na kauze Cervanová. páči sa mi, ako vie otvoriť diskusie a že týždenník, ktorého je šéfredaktorom, je platformou otvorenou mnohým (ale tolerantným) názorom.
ale nehorázne mi lezie na nervy a irituje ma. hoci nikto ma neirituje tak ako Kušnierik, takže to je ešte v pohode
Ak by som si z neho mal robiť srandu tak poviem že je to jeden z ľudí u ktorých neviem či tak pomaly rozprávajú preto že veľa rozmýšľajú alebo im to jednoducho pomaly myslí
@barky vybafkaj mi nacelnika @majo psy sa s nou hrali a penis, ako ty, si nic nezasluzi. Aky si, taka ti prisla. Alebo skus reklamovat na poste miestnej.
@barky jo a este daco. Tvoji kumpani chodia chlastat do BA. Ty si ostal bez penazi, ked nechodis s nimi? Ci BA je moc krestanska a plna konspiratorov a mizantrop ako ty by to neuniesol?
@sturmer za prvé : vtipné je že ked ty postuješ zo zaujatých stránok je to v poriadku.. ale ked proti tebe niekto vytiahne napr sme ide ťa rozjebať
za druhé: ked tak pozorne stíhaš sledovať čo moji kumpáni robia mohol si si všimnúť že ked sa akcia chystala ja som vtedy pracoval... a kedže BA mám osem hodín cesty rychlikom od domu pochopitelne som prísť nemohol
síce nwm prečo ti to vysvetlujem lebo kde ja kedy , skym a preco a naco chodim chlastať do toho ťa je velká piča
zvlastna figurka ten gribik ... na jednej strane mi nevadi, na druhej ma stve jak je principialne proti ficovi, aj ked si myslim ze fico je kkt, lenze ja som clovek, co uzna aj kkta, ked zrobi dobru vec, gribik vnima fica jak kkta, aj keby zlepsil zivotnu uroven slovakov o 1000 % .... u neho fico =zlo ... takych ludi ja nemam rad, co skatulkuju ... a inac tiez mi pride taky, ze sa do vsetkeho rozumie, teda snazi sa tak tvarit, ale podla mna je plytky ... a dakedy,zeby nestala rec sa opyta totalnu chujovinu, az sa mi zastavi rozum .... ale aj tak je len plateny a upisany niekomu ... zasmial som sa ked tu niekto napisal ze je "investigatívny" ... to urcite ... hrib DDD ... jediny investigativny novinar tu je ten typek co sa teraz v humennom snazil dostat k prezidentovi, nespomeniem si na meno ... ale jeho ludia velmi nepoznaju, lebo, samozrejme, stoji mimo system
Mam ho rad.
A inac @42 nepovedal by som, ze sa tvari, ze vsetko vie, prave naopak ak je lampa, pyta sa ludi co najviac a aj uplne banalne otazky, aby to pochopilo co najvacsie spektrum ludi, vratane neho. Spominam si, ked bola napriklad lampa o krize a pomoci slovenska grecku, kde sa vypytoval furt dookola nieco a nechapal.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
rád počúvam oboch..
ale nehorázne mi lezie na nervy a irituje ma. hoci nikto ma neirituje tak ako Kušnierik, takže to je ešte v pohode
Inak v pohode. Mám ho rád.
gratulujem ti
@h8u qoli autorskym pravam, kedze sa ta relacka presuvala na rozne konkurencne stanice
@majo psy sa s nou hrali a penis, ako ty, si nic nezasluzi. Aky si, taka ti prisla. Alebo skus reklamovat na poste miestnej.
za druhé: ked tak pozorne stíhaš sledovať čo moji kumpáni robia mohol si si všimnúť že ked sa akcia chystala ja som vtedy pracoval... a kedže BA mám osem hodín cesty rychlikom od domu pochopitelne som prísť nemohol
síce nwm prečo ti to vysvetlujem lebo kde ja kedy , skym a preco a naco chodim chlastať do toho ťa je velká piča
Jasné že viem, Štefan Hríb mohol za všetko na našej strednej
A inac @42 nepovedal by som, ze sa tvari, ze vsetko vie, prave naopak ak je lampa, pyta sa ludi co najviac a aj uplne banalne otazky, aby to pochopilo co najvacsie spektrum ludi, vratane neho. Spominam si, ked bola napriklad lampa o krize a pomoci slovenska grecku, kde sa vypytoval furt dookola nieco a nechapal.