milujem ich, ale nelustila som snad rok ci dva. a tak pred dvoma tyzdnami som na to dostala hroznu chut. akurat v cr sa to neda nikde zohnat, nepoznaju to tu
@sveter to sa neda vysvetlit toto do mna proste hustili cele roky v skole a ja som bola nenormalne nastvana, ako sa to nemoze dat vysvetlit?! proste mi to vysvetli!! ale fakticky to nejde, clovek na to musi prist sam a teraz ked som na to prisla sama vidim, ze sa to vysvetlit naozaj neda
@6 mne to teda raz niekto vysvetlil normálne a normálne som pochopila .D akože jasné, vylúštiť si to musím sama, inak to nebudem vedieť, ale ten základný princíp a ako to mám robiť sa dá vysetliť
@alysia jj ja viem ake, to sme raz kupovali spolu asi za 10 korun v tej ulicke pri velkom spalicku kludne mi ich mozes dat ja budem len rada, lebo fakt po tom teraz tuzim
mna to tiez naucila byvala spoluziacka, vysvetlila mi to pri lusteni krizovky svojej a pochopila som, zacala som lustit sama a postupne sa to naucila lepsie. ale tiez som uz dlho nelustila...
Milujem ich a už si ich asi mesiac zakaždým zabúdam kúpiť!
A všetky druhy, ale len tých jednofarebných. Farebné mi lezú na nervy. A najradšej ich riešim perom s hrubou guličkou! :3
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
a farebné neviem či viem
» ako-na.sk/navod/476/ako-l...
ale aj teraz na výške ich mám v šuflíku, keby niečo n_n
@h8u vsak aj na nete sa daju lustit, nemusis si ich kupovat, aj ked si myslim ze tie kupene su lepsie
a da sa to vysvetlit! ja som to uz par ludi naucila
A všetky druhy, ale len tých jednofarebných. Farebné mi lezú na nervy. A najradšej ich riešim perom s hrubou guličkou! :3