Velmi vela pesniciek od Rammsteinu som vedela kedysi naspat a aj 99 Luftballons
inak viem vacsinou refreny z korejskych pesniciek, dost vela z pesniciek od BAPu, ale tie ich rychle rapy nie je sanca a skoro celu If You od BigBangu viem naspat.
Co viem tak na 90% je ruska theme song k Fullmetal Alchemyst a na 100% latinska opening song k Elfen Lied
Tak všelijaké tie španielske sračky aj z detských seriálov a tak, lebo ono španielčina je pre mňa druhá slovenčina a potom maďarské detské pesničky, lebo to ma učila babka ako decko a jojo 99 luftbalons a hovadziny, česke pesničky a tak
Ja viem niekoľko srbských, po poľsky viem Hej sokoły celé, a Očenáš v staroslovienčine
Jáj a ešte Što to rastet bez kareňa a Gusi vy gusi po rusky (sorry vôbec netuším ako to mám napísať
Po francuzsky viem par veci.
Momentalne viem aj francuzsky text k "Toss a coin to your witcher" lebo som mala potrebu skumat tu pesnicku a serial vo vsetkych jazykoch, ktorym rozumiem, a ofc ze ju mam teraz vo vsetkych zazranu do mozgu, au.
No... Pesnicky od Rammstein( este viem od Oomph! Labyrint a od Revolverheld Mit dir chilln) su nic oproti tomu ze viem Ave Maria v latincine.
A este viem take tie detske somariny ako Frere Jacques v nemcine Bruder Jakob.
Jednu pesničku po nemecky (Sportfreunde Stiller - Applaus, Applaus), po srbsky (Sad je kraj (Let it go), asi dve básničky po rusky, ale tie neviem, ako sa volajú. A to je asi všetko.
Neviem ani po anglicky cize ziadnu taku neviem naspamat len si tak pospevujem vymyslene slova ako Foku me a neviem ani ci viem nejaku slovensku alebo cesku celu naspamat takze tak
vela po madarsky,po rusky, niekolko po nemecky ci srbsky, ptm s navalom latino by som urcite vedela aj par spanielskych,ale ktovie ci spravne ptm som vedela text jednej starej talianskej, jednej novej finskej (to som uz vsak zabudla) a este som vedela korejsku cast pesnicky,co ma dua lipa s blackpink
tooo je asi vsetko
Viem naspamäť väčšinu pesničiek od Stromae a viem aj čo znamenajú, aj keď inak po francúzsky neviem Potom viem zopár španielskych a niektoré od Rammsteinu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
inak viem vacsinou refreny z korejskych pesniciek, dost vela z pesniciek od BAPu, ale tie ich rychle rapy nie je sanca a skoro celu If You od BigBangu viem naspat.
Co viem tak na 90% je ruska theme song k Fullmetal Alchemyst a na 100% latinska opening song k Elfen Lied
a samozrejme vela vela ceskych
Jáj a ešte Što to rastet bez kareňa a Gusi vy gusi po rusky (sorry vôbec netuším ako to mám napísať
Momentalne viem aj francuzsky text k "Toss a coin to your witcher" lebo som mala potrebu skumat tu pesnicku a serial vo vsetkych jazykoch, ktorym rozumiem, a ofc ze ju mam teraz vo vsetkych zazranu do mozgu, au.
A este viem take tie detske somariny ako Frere Jacques v nemcine Bruder Jakob.
Môže byť?
tooo je asi vsetko
ale nejaké úryvky by sa asi našli v nemčine a fínčine, ale nanajvýš verš-dva
(ok, z Kuolema tekee taiteilijan viem o niečo viac, ale tiež nie celé)
dve po fínsky. (Ievan polkka a Saanko jäädä yöksi od Reginy )
A aj tú Sidovu časť viem celú zarapovať
"Der Phönix macht jetzt 'n Abflug!"
teraz si pripadám divná keď tu čítam komenty
A aj pár francúzskych viem
Aj nejaké nemecké
A taaak
Asi paradoxne viem viac francúzskych či poľských než anglických + české samozrejme.