mňa najviac vždy štve, že na oslavách/plesoch a podobných akciách nikto nič okrem valčíka a polky nevie, a na všetko vždy tancujú rovnako kývaním zo strany na stranu. a počas polky to vyzerá ako na autodrome, lebo všetci do všetkých búrajú.
Ako sa to vezme tancovala som to raz v zivote aj to pred par dnami salsu v jednom podniku kde sme si isli sadnut tam akurat bola salsa party... A tak no nechod sa haluzit na ohnivy tanec
... viem zakladnych 6 krokov >
Pár krát, keď matka mala zapnutú totú tanečnú show v telke (neviem jak sa to volalo, Banášová a pod. tam tancovali) tak som chvíľu pozerala, čo ja viem, asi zatancovať by som to zvládla...
Ale spoločenské tance ja nemusím, ja radšej pripitý freestyle
Dakedy som vedela vselico, doteraz mam o tom sice istu teoreticku predstavu, ale moja priestorova inteligencia klesa s vekom a vacsinou ma postihne hrozna nehoda sposobena nerovnovahou a nedostatkom koordinacie aj pri ceste z obyvacky na zachod.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
... viem zakladnych 6 krokov >
Ale spoločenské tance ja nemusím, ja radšej pripitý freestyle