Ja to neskodyn emali s prezentaciou power point s nazvou Your life is beuautiful!! POKIAL TO DOSTANETE NEOTVARJET A IHNED JU VYMAZTE INAC SA VAM ZOBRAZI VAS ZIVOT BOL DOST DLHO VELMI PEKY NASLEDNE STARTIE VSETKO VSETKY HESLA PRISUTP K POICTACI úROSTE
hahah to sa tyka len tych, co si nehavaju ukladat historiu v prehliadaci, nie? mne sa vsetko automaticky maze po zavreti prehliadaca...Alebo ti to vycuca hesla v kompe?
pozor mame tu nejaqeho poictacoveho expertea ale ne aj to wiem len nie kazdy birdzak to musi vediet mne osobne ten email uz prisiel ! ale mal som stastei ze am to varovalo skor ako som ho otvoril !!
@18 no ja som o tom uz davno cital na dakom portali, ze to chodi ono to myslim neni ani power point len sa tak tvari aby si uzivatel myslel ze je to power point a samozrejme idiot to musi otvorit lebo maily od americanaov mu chodia bezne
heh to bude neaky HOAX a ty ho siris dalej to su poplašne spravy keby neco...co mysliš prečo e-mailovy klienty davaju prehliadavať schranky od virusov?dnes to už nieje v mode posielať e-mailami virusi lebo klienti nas tym chrania takže pokoj...a ked mi zahesluje počitač restartnem BIOS a bude to...hh a ete antivirus mam načo???to si zobral z www.hoax.cz???
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Your life was beautiful ...
a prístup k počítaču strácam vždy keď tam ide sestra , takže podobný vírus doma mám...
za prve: je to hoax, takze gratulujem @17 ulohu splnil na 100%...
za druhe: uz len koniec "skopiruj a posli to vsetkym" je jasne, ze to je pichovina
za tretie: keby taky virus aj existuje, neotvaram prilohy mailu od neznamych ludi
hovadina!
Myslím, že toto je hlúposť.
Keď chceš si stiahnuť do počítača fajný vírus napíš do google:
Trojan anti elite torrent.
Fajná hlúposť, ale keď každých 7 min sa vypína počítač je to celkom zaujímavé.
Pošta typu: Toto rozošli svojim priateľom sú vopred zažehnané do hrobu.