Nie nemám ich rád,aspoň nie revizionitické svine,ktorých jedinou životnou náplňou je hádzať na Slovensko špinu a chcú narušiť celistvosť našich či kohokoľvek iného hraníc.
viem zopár slov a ako-tak rozumiem, a aj keď nie domýslím si.. a proti maďarom nemám vôbec nič, sú to taký istý ľudia ako my...
(zaujímavé, že proti čechom, vietnamcom, rumunom a ešte neviem koho, nemáte vôbec nič, ale ako sa spomenie maďar tak už máte samé reči k tomu; pravdaže nie všetci... )
ja viem nieco po madarsky,, a nemam rad madarskych revizionistickych sovinistov ktory ziju svojim myslenim v 19. storoci.. a myslia si ze su pansky narod a ze si podrobia ostatnych a ze tu boli prvy a podobne kraviny,, a najhorsie je ze taketo blbosti v madarsku vtlkaju deckam do hlav odmalicka,, preto to tam aj tak vyzera potom,, ie ich nazory a pohlad na dejiny,,
po maďarsky neviem, okrem pár slov, a tých pár Maďarov, čo poznám osobne mám rád, a z jedného si najradšej robím srandu, že už je dosť veľký na to, aby sa naučil poriadne po slovensky, keď sme zistili, že nevie čo je cencúľ, tak sme ho presvedčili, že je to taký malý hlodavec
a Maďarov vnímam tak neutrálne, keďže som sa ešte so žiadnymi nestrela... teda nemôžem povedať, či ich mám alebo nemám rada, nakoľko súdiť niekoho bez toho aby som o ňom niečo vedela, by bolo na hlavu....
extrémistickí blbci sú všade - u nás aj v Maďarsku. Proti maďarom ako takým nemám nič a "husto" robia predovšetkým politici - väčšine obyčajných ľudí na ´oboch brehoch´ je to egal...
@kittymacka to je fakt sprostá otázka že či vieme po Maďari ? A čo to je svetový jazyk že by sme ho mali vedieť ? Bože dievča rozmysli si nabudúce čo píšeš.
Narodnost Mám Slovensku ... Viem Po Slovensky Chodim do slovenskej Skoly ... ale vonku sa Rozpravam po Madarsky .. a nemam nic proty Slovakom pretoze aj ja som slovak ktory vie po madarsky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
56 komentov
Mate radi madarov ? - NEM
2. nesúdim nikoho podla toho či je Maďar, Mongol alebo Azerbajdžánec ..
Nie nemám ich rád,aspoň nie revizionitické svine,ktorých jedinou životnou náplňou je hádzať na Slovensko špinu a chcú narušiť celistvosť našich či kohokoľvek iného hraníc.
čo tak trebárs sa opýtať raz, či máme radi Poľsko a vieme po poľsky.
nie
áno
mňa sa Polsko netýka ..ani nahodou
a madari su ludia ako kazdi ini
Mate radi madarov? ... neviem
k téme- áno viem, a nikdy som nedelila ľudí podľa národnosti
a maďarov, ktorí sú normálni, mám rada takisto ako normálnych slovákov, mongolčanov alebo delfínov.
(zaujímavé, že proti čechom, vietnamcom, rumunom a ešte neviem koho, nemáte vôbec nič, ale ako sa spomenie maďar tak už máte samé reči k tomu; pravdaže nie všetci... )
proti maďarom nič nemám a musím sa priznať že most-híd alebo smk by som volila tisíckrát radšej než nejaké sns
aj ked poznal som jedneho a bol to kkt no aj tak nebudem podla toho sudit ostatnych
a Maďarov vnímam tak neutrálne, keďže som sa ešte so žiadnymi nestrela... teda nemôžem povedať, či ich mám alebo nemám rada, nakoľko súdiť niekoho bez toho aby som o ňom niečo vedela, by bolo na hlavu....
bola to otázka je len na tebe či na nu odpowieš ..ja som ta nenutila aby si reagoval a ak sa ti nepači nebola som na to zvedava
nesudim ludi podla ich povodu
tiež nesúdim ľudí podľa národnosti alebo v akej krajine žijú