vačšina ludí ma nevytočí, hlavne nie neznámi...najvačšie nervy mám keď o niečo zakopnem, zabudnem na dôležitú vec alebo premrhám dobrú príležitosť a neurobím to čo som mohla urobiť a tak
ovladat sa neviem...vzdy ked ma nieco alebo niekto rozculi tak vybuchnem....ale potom to vzdy lutujem...ked som nahnevana tak poviem aj to co by som inak nepovedala...a potom svoje slova lutujem...
ak to nie je niečo veľké a príliš na mňa, dokážem sa kontrolovať.. no keď som naozaj naštvaná a vytočená, som naštvaná a vytočená aj navonok a nedusím to v sebe.. a vtedy sa už až tak veľmi neovládam
Ale môjho brata zjavne dokáže vytočiť aj úplná kravina... momentálne s niekým telefonuje cez Skype, jačí naňho ako zmyslov zbavený a popritom trieska do stola...
no ked ma niekto nastve v hlave mam plno nadavok ale nezacnem ich chrlit na toho kto ma nastval proste s kludnou hlavou ho nejak urazim a vzdy viem ak a potom je ticho
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
A este ked niekto robi picoviny za volantom a ohrozuje mna alebo premavku. Aj to je jeden z dovodov pre ktory som vylozil z auta moj kyjak
Ach... radosť bývať s ním v jednej domácnosti...
aj keď jeden kamarát ma dokáže vytočiť do nepríčetnosti
Minule na matike mi ucitelka hovori mas to za 5 a ja ze: hihi