ja keď sa učím slovenské predmety, nemôžem počúvať slovenské veci, a keď sa učím angliké, nemôžem anglické počúvať. keďže som na bolongvalnom gymku anglockom, uz takmer pri ziadnej hudbe s anglickym textom sa neviem sustredit, asi zacnem pocuvat nemecku a francuzsku hudbu
ja toho učenia až tak veľa nemám ale ked už tak určite s hudbou dokonca mám pár interpretov ktorí maju na mna priaznivy vzplyv na pamätanie hudbu mám len ako podklad sustredujem sa na učivo
ja napr musim pocuvat hudbu a to je jedno aku ci nasu alebo inu ja aj tak vacsine rozumiem.. takze to je jedno..no ja proste bez hudby do seba nic nedostanem
hudbu pocuvam vtedy ked sa na nic sustredit nechcem, uz vobec nie ked vykonavam tak pychicky namahavu cinnost ako je ucenie...len tak zavriet oci a na chvilu mat v pici vsetko naokolo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
ale keď sa učím niečo čo sa treba len nabifliť...tak to hudbu ee..
ale niekedy aj ticho pomaha....vypnem hudbu a ucim sa potichu, ale castejsie s hudbou...