no niektori chalani by mohli byt babami aby si uz konecne uvedomili ze by nemali nadavat na dievcata ktore sa stazuju kvoli menstruaci a podobnym veciam aby konecne zistili ako trpime .....no niektore baby by mohli byt chalanmi aby si uvedomili ze by sa nemali vyjadrovat v anketach typu ( chalani a povinna vojenska skola)
bola by to haluz ale len tak na chvilku...na takych 9 mesiacov..zatim by mi chlap vynosil a porodil babo.. by to bolo gecove keby som bola chalan tak by som cikala po stojacky a to by bolo uuplne genialne.. ale nee.. mne to vyhovuje tak ako to je...pretoze ked nam chalani robia zle aspom nmame presne urcene miestocko kde im to oplatit.. okrem toho by mi asi vadilo ze zo mna stale nieco trci a ze je vidiet ked sa vzrusim.:d to by bolo pass. hlavne v puberte..:d
bolo by to super ... chcela by som si predstaviť chlapa, ktorý celý deň behá po nákupnom centre, potom pôjde do kina na nejakú strhujúcu romantiku a na konci filmu sa rozplače =D od teraz sa toto stáva mojim celoživotným snom =D =D
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov