Bola by som zvedavá, koľko ľudí z nás tu vie šiť, nie tým spôsobom, že si zoberú ihlu a niť, ale šijacím strojom. Ak áno, zvyknete si šiť nejaké veci aj sami?
A šijem, len keď ma chytí nejaká bláznivá inšpirácia alebo mi treba skrátiť džíny
Z tých mojich posledný DIY vecičiek (@matus123 DIY nie je facebooková skratka, je to dlhoročne zaužívaná vec next time try to UTFG ) to bola čierna elegantná sukňa s vysokým pásom To pred ešte pred maturami Namiesto učenia som šila
@depechemode dakujem za tu stranku je uplne super.. ja som zatial len skusala nejake vecicky podla tutorialov na youtube, ale dufam, ze sa mi podari usit aj nieco normalnejsie
plánujem oprášiť náš soci šijací stroj, potrebujem upraviť nohavice. som zvedavá, čo z nich vznikne.
a inak som vždy (neveľmi často) šila ihlou+niťou. občas to bol pokus o nejaké hyper cool tričko ale väčšinu tvorí prišiť gombík alebo zašiť čo sa rozpáralo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
A šijem, len keď ma chytí nejaká bláznivá inšpirácia alebo mi treba skrátiť džíny
Z tých mojich posledný DIY vecičiek (@matus123 DIY nie je facebooková skratka, je to dlhoročne zaužívaná vec next time try to UTFG ) to bola čierna elegantná sukňa s vysokým pásom To pred ešte pred maturami Namiesto učenia som šila
a inak som vždy (neveľmi často) šila ihlou+niťou. občas to bol pokus o nejaké hyper cool tričko ale väčšinu tvorí prišiť gombík alebo zašiť čo sa rozpáralo
ale v rukách čo-to zvládam (a pokiaľ švy nie sú vidieť, tak výsledok je aj vcelku fajn)