Tak na diskoteky chodievam jedine na skolske a chodieval som tam len kvoli ospravedlneniu na dalsi den a nikdy som netancoval, lebo som si myslel, ze to enviem. Na valentinskej diskoteke twnto rok (este v 3. rocniku) ma to nejako chytilo a odvtedy tam aj tancujem . A okrem toho mam este spraveny aj kurz spolocenskych tancov ... Mal by som vediet polku, valcik, walz, tango, foxtrot, blues, mazurku, jive, cacu atd atd uz si ani nepamatm co vsetko ale viem MOZNO ten valcik a polu . Inak moj oblubeny bol jive a caca to je mi fakt luto, ze si nepamatam .
jasne ze heeeeeeeeej Diskoteky su super ... ked je dobra pesnicka tak zavriem oci a davam si to naplnooooo a este lepsie tancovat s niekim telo na telo dusa na dusu
neviem. a pogo ja osobne ani nepocitam za tanec, lebo to je brutal toto co sa tam robi. naposledy som odisiel odtial s krvacajucim nosom a bolajucimi prstami na nohach a to som mal kanady
na diskoteky chodim tiez ale to je len tak, ze sa tam porozpravat s kamosmi. sem tam nejake to pivo alebo poldeci a tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
tanec, diskotéky, veľa ľudí, ktorí sa dokážu odviazať
až na to, že na slovensku skapal pes
čiže neviem tancovať :/
tradicne tance to nepoviem...
Ovládam klasické tance po teoretickej a latinskoamerické po praktickej stránke, ale desím sa každého pohybu, ktorý sa nepovažuje za chôdzu.
to hovori za vsetko
radšej si poriadne zaheadbangujem
na diskoteky chodim tiez ale to je len tak, ze sa tam porozpravat s kamosmi. sem tam nejake to pivo alebo poldeci a tak