pravdepodobne nie kedz som nikdy nepovazovala za dolezite to robit alebo sa o to aspon pokusit ale mozno kebyze porozmyslam tak by som vedela ale....s mojou priestorovou predstavivostou skor nie
Pamätám si, keď som ju skladala prvýkrát...som mala nehorázne nervy, lebo mi to nešlo, tak som ju odložila. A po nejakom čase som sa k nej vrátila späť a povedala som si, že od nej neodídem, kým ju neposkladám Nejakým zázrakom sa podarilo :p
Tomu, kto ma to naučí, budem naveky hlboko zaviazaná.
Ja na tých pár posledných ťahov proste neviem prísť, už som musela zo tri dieliky násilím prehodiť, aby som sa presvedčila, že sa tá kocka vôbec dá zložiť. Odvtedy som ňou radšej nepohla.
Klasickú 3x3x3 Iné som neskúšala, a asi ich neviem..
A nie, metódu neviem žiadnu pomenovanú, aj keď jeden algoritmus som sa nechtiac naučila (na vymenenie rohov na konci)... teda, spolužiak to skladal, ja som sa pozerala a spoliehala na to, že "to si isto nezapamätám"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
tento talent som, bohužiaľ, nezdedila
Ja na tých pár posledných ťahov proste neviem prísť, už som musela zo tri dieliky násilím prehodiť, aby som sa presvedčila, že sa tá kocka vôbec dá zložiť. Odvtedy som ňou radšej nepohla.
Ale včera som si jednu kúpil akurát
A nie, metódu neviem žiadnu pomenovanú, aj keď jeden algoritmus som sa nechtiac naučila (na vymenenie rohov na konci)... teda, spolužiak to skladal, ja som sa pozerala a spoliehala na to, že "to si isto nezapamätám"
najlepšie je učiť sa podľa videa
vlastne raz sa mi podarili dve
» www.wrongway.org/mcube/solve.htm...
4x4x4 verzia
» www.wrongway.org/cu2/solve.html...
2x2x2 verzia
» www.wrongway.org/cube/solve.html...
3x3x3 verzia
stranka neni aktualizovana uz dlhu dobu, nenasiel som program na 5x5x5 kocku