vyhodím mojich 16korun za 2fivon polievky ted velky hlad tak ze si spravim zeleninovu:d otvovrim vysypem do misky a riadne len rezance tam otvorim bravcovu a tam 2 prášky rezance a žiaden ten olej sila
do pice pravek ukam telku a isla reklama na srdcove zalezitosti a tam kamoska : kazde rano s nou chodim do skoly zname sa viac ako 10rokov a ona mi to nepovedala d.sila
lenže tie rezance vo vifonkach obsahujú samú chémiu, niesú tam žiadne obilniny a kde to hovoriť o nejakých sacharidoch, je to skoro samá chémia!! umelé zasýtenie!!! humus fuj!! ľutujem že som sa tym kedysi napchával!!! a magy? glutamát!!! fuj!! éčka sa pridávajú ako chemické konzervanty do potravín..........akože vyjadril som sa ako laik
joj, neviem si predstaviť nič lepšie na chatovačky ako vifonky a paštéky rýchle, chutné a nasýti... dá sa z toho urobiť aj taká veľká polievka do hrnca nech si to je škodlivé ako chce, veď kde vlastne nie je chémia?? dnes už bohužiaľ všade tak nás občas tá jedna polievočka nezabije (snáď)...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
heh a vyfonky sme zralynachat dobre idu ie rezance dole krkom a ešte lepšie hore krkom XD a fajne sa nalepia o vlasy XD
pruser je v tom ze tie polievky zboznujem a pravidelne jedavam =D
kacacia rulezz a kari kuracia na druhom mieste...
povazujem to skor za nutnost, ked nic ine nemam,ked uz cinu, tak si navarim
sranda je,ze tato sa da jest aj palickami len ta voda nie a nie....
kde robim chybu???