Pokiaľ by ste sa nemali o čom rozprávať hneď pri prvom strenutí tak to by bolo už dosť zlé... Veď jedno stretnutie ničn epokazí - nezávezne si môžte pokecať a zabaviť sa - a keĎ sa vám to bude páčiť tak si dáte ďalšie stretnutie a keď nie tak si ho už nedáte...
hmm daj si stretko najlepšia vec aku poznam tam ho naozaj spoznáš ah ja ja som tych stretavok mal už dosť a našiel som si tak lasku v pohode choď do ot ho
no ja si píšem s 2 ludmi uz cez rok, a este sme sa nestretli. niekedy to má zostať tak, ako to je, iba kamarátstvo cez ineternet. nehovorím, že by sa to pokazí, ale jednoducho malo by to zostať tak.
Take stavy som mal aj ja...pisal som si s kamoskou cez net, ktoru som tam aj spoznal..preslo cca 10 mesiacov a hura sme spolu..dufam, ze to vydrzi co najdlhsie bo take dievca sa velmi tazko hlada...2x sme sa predtym stretli a ja som jej povedal, ze kamaratsvo nie, ze cchem viac mno a slovo dalo slovo a BUM! Neboj sa chod do toho co mozes stratit? Zbytocne nad tym vela rozmyslas...
ja som tiez spoznala vela ludi cez net..kamaratov..a vzdy som mala obavy ze co ked sa nebudume mat o com bavit..ale este sa mi to nestalo..ale najskor je lepsie ked budete spolu telefonoavt..aspon xvilu..teda ak ste este nie..lebo napisat sa da vsetko ale povedat..a se si trapna by si nemal preco mysliet ak si rozumiete a mate sa ako kamosi radi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov