Jedného pekného dňa si uvedomím, že mi niečo, neviem čo, stále viac a viac zapĺňa C. ( Z 20GB na 15 a stále menej...) Neinštaloval som nič nové, tak predpokladám, že to je nejaký vírus. Mali ste už s niečím podobným skúsenosti, ak áno, ako ste to riešili?
a nauč sa že dneska už to tak nefunguje že všetko divné sa dá zvaliť na vírusy. pravdepodobne to bude temp zložka, alebo kombinácia temp zložiek rôzneho pôvodu, alebo automatický bod obnovy, alebo updaty windowsu, alebo všetko horeuvedené dokopy.
Hej, C/Documents and Settings/(moje prihlasovacie meno)/local settings/temp má asi okolo 40 GB Otázka znie, či to môžem celé vymazať, alebo je tam niečo dôležité?
to mne robil windows vista, v sedmičke to je akosi lepšie, stiahni si
» www.piriform.com/ccleaner... / ono sa ti skôr robí aj záchytný bod ako bod obnovy, neviem presne ako to funguje ale ten predchádzajúci sa akosi nevymaže, ono to je v nastaveniach stačí vymazať všetky predchádzajúce záchytné body a je to, určite to bude to, ja som to zrušil, akosi ma to neobohacovalo o istotnejší pocit, nájdi si v control panel Backup alebo v administrative tools
nemaz zlozku temp iba vsetko co je v nej a je vyriesene do tempu sa uklada absolutne vsetko co sa deje na pocitaci ked otvaras .rar alebo .zip vsetko sa uklada ako zaloha do zlozky temp aj ked nieco stahujes cez mozilu furt sa to sere do tempu ,tam sa robia zalohy stiahni si CCleaner to ti pekne precisti bezpecne C
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
» www.hojko.com/hdd-problem-t14...
Vidno, že som sa učila biolu
a nauč sa že dneska už to tak nefunguje že všetko divné sa dá zvaliť na vírusy. pravdepodobne to bude temp zložka, alebo kombinácia temp zložiek rôzneho pôvodu, alebo automatický bod obnovy, alebo updaty windowsu, alebo všetko horeuvedené dokopy.
» www.piriform.com/ccleaner... / ono sa ti skôr robí aj záchytný bod ako bod obnovy, neviem presne ako to funguje ale ten predchádzajúci sa akosi nevymaže, ono to je v nastaveniach stačí vymazať všetky predchádzajúce záchytné body a je to, určite to bude to, ja som to zrušil, akosi ma to neobohacovalo o istotnejší pocit, nájdi si v control panel Backup alebo v administrative tools