zadravim mam vistu home premium a chcel by som to preinstalovat na Xp oplati sa my to a preco?,,,a este ako sa to roby ked chcem Xp namiesto visti dakujem
ty vole také isté fórum si založil nedávno, nechaj si tam tú vistu máš na ňu licenciu dosť pochybujem že si budeš zháňať licencované xpčka, a to že je vista zlá sú len "pletky" ja mám už pár mesiacov Windows Vistu home premium a nesťažujem sa nabehuje rýchlejšie, režim spánku je tiež lepší, lepšia ochrana atď....jediné čo ľuďom vadí že to už nieje ako XP keď som viac menej nejakú zásadnú zmenu nezaznamenal, no je ako keď nejakému blbcovi dáte miesto nokie nejaký sonny ericsom tiež by nadával aký na piču mobil, a o chvíľu je tu windovs seven Viera
Na Vistu je už dávno SP1 aj jeho mutácie na ostatné verzie, mne sa nainštaloval cez WU, Vista je v tejto dobe už normálne použiteľná neviem čo tu trepete, ono na windowze treba mať aj slušný antivir ináč to fakt blbne
Poznam niekolko ludi co maju Vistu a kazdy nadava ..... ja som mal moznost robit na PC s Vistou a je to hovadina.... a linux nie je zly... virusy ho nenapadaju .... a k tej viste ze ma lepsiu ochranu- kazdy win ma ochranu na **** si dajte ESET SMART SECURITY a uvidite.. takze 100% XP
bla bla bla nech mu niekto ukáže človeka ktorý by z windowze v pohode prešiel na linux, prečo každý na vistu nadáva? nedokážem to pochopiť absolútne, počul som niečo také ako: na viste nejdu napalene cdčka>blbosť, potom že tu nenainštaluješ cracknutý alebo nelicencovaný software> tiež blbosť, Vista nabieha pomaly!!!> preto lebo máš len jedno giga ramky blbče! na vistu musí byť aspoň dve giga ramky!! lenže to asi nepochopia blbí výrobcovia ktorí sú schopný vistu odporúčať aj na stroj kde máš len 512 megovú ramku!!! dobre viem že linuxové distra v pohode rozbeháš aj na slabom stroji ale to je už iné kafe
čiže keď niekto povie že je vista shit, chcem vedieť prečo ! niekto to tu už na fóre opisoval, myslíte si že ako to bolo z prechodom Win 98? prišiel WIN 2000 totálne rozjebaný OS ale po nejakom čase to milenium opravili a bolo XP, všetci nadávali a chválili si staré WIN98
a potom windows všeobecne by nemohol mať nejaku 100 percentnú ochranu do by prišlo o prachy mnoho softwerových výrobcov to je biznis veď oni si sami robia vírusy a čo ja viem čo, ja mam eset smart security na viste ide to v pohode ja fakt neviem čo tu trepete o XPčkach to vás baví furt to iste? fajn teraz tu niekto môže povedať: len debil si kupuje OS kvôli dizajnu, hoc také niečo môže povedať len magor lebo aj mobil si nekupujem len kvôli funkciám ale aj preto ako vyzerá
XP zachvíľu padnú, tak ako teraz už nie je ani zmienke o 98 alebo iných starších. Takže čím skôr prejdete, tým lepšie.
Mám Vistu, spokojnosť maximálna. Oproti XP je fakt rýchlejšia. Ale aj tak plánujem prechod na linux asi. Keď budem mať čas. Lebo som bol čosi nútený robiť v linuxe. Mal som nainštalovaný len vo vmware a dosť sa mi to páčilo.
ale ja neviem co tuna rozpravate ved to je moje vec ci chcel viesu alebo Xp nie?,, ja som sa lem pital co je lepsie a vy tu uz o linuxe OS a neviem este co ale nechajte to uz tak no
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Odpoved: textovy editor, ak ti malo, tak nejake IDE + prilusny kompilator
čiže keď niekto povie že je vista shit, chcem vedieť prečo ! niekto to tu už na fóre opisoval, myslíte si že ako to bolo z prechodom Win 98? prišiel WIN 2000 totálne rozjebaný OS ale po nejakom čase to milenium opravili a bolo XP, všetci nadávali a chválili si staré WIN98
história sa opakuje
Mám Vistu, spokojnosť maximálna. Oproti XP je fakt rýchlejšia. Ale aj tak plánujem prechod na linux asi. Keď budem mať čas. Lebo som bol čosi nútený robiť v linuxe. Mal som nainštalovaný len vo vmware a dosť sa mi to páčilo.
XP...100% u mna...