takých ako vy treba brať s rezervou. všade sa nájdu nejakí podjebováci. a ja sa nich len smejem. na ich úbohosti. si chcú niečo dokázať a pritom nemajú na to.
dnešní mladí žijú príliš vyjebaným spôsobom života, (zahrňujúcim občasné zjebávanie ostatných vo fórach len pre dobrý pocit zo seba) aby ti v tomto poradili
Veď sa ukážte aký ste hrdinovia už keď sme pri tom. Nielen vypisovať na nete. Dokážte nejako, že všetko čo robím je zle. Azda nechcete žeby vás niekto do toho popohnal lebo by bola hanba.
@robitusin Musia byť minimálne dvaja aby sa jeden pred druhým ukázal. Žeby si druhí mohli pomyslieť, že: Aha, pozri na nich, frajeri. Lebo sa pustili do niekoho kto je sám.
rozmixovat: "Jablko+mrva" alebo "mango+sladky zemiak(topinambur)" atd. nic zlozite, potom aj rozna zelenina.
Pripadne horucou vodou zalej dumbier(nakrajany na kocky alebo nastruhany), nechaj luhovat 20-30min(ked je nastruhany tak sa nepredceduje) a pi to namiesto vody, bude to len troska ochutena voda ale zazvor obsahuje vela roznych latok.
v ziadnom pripade do takychto napojov nedavat mlieko a ine zivocisne produkty, tuky.
@humencan ja sa do teba nemam potrebu navazat.. ale nepride ti padnute na hlavu, ze v 37 rokoch nevies kde sa nachadzaju vitaminy? vedia to aj deti v skolke...
@tommyhot tak nemusi byt uplne pravda, dlhe roky sa hovorilo ze mlieko je velmi zdrave a podobne a poslednych 10rokou vyskumy ukazuju ze mlieko je zodpovedne za osteoporozu(rednutie kosti), rozne choroby srdca a podobne.... v kave mlieko zabija skoro vstky ucine latky co ma kava, takze sa pije vlastne len kofein a tie dalsie skodliviny a podobne...
@forte je to pre niekoho sokujuce ale je to pravda.... Mlieko je velmi kysle pre organizmus, tak musi sa trosku zneutralizovat to ph a to sa robi Len tak, ze sa z kosti odobera latka ktora sposobuje rednutie kosti ked tam chyba... a po dlhej dobe to ma zdravotne nasledky.
@mefistofel zaujímavé, ja čo poznám ľudí čo pijú mlieko celý život aj denne tak nemajú žiadne problémy.....a v dnešnej dobe nikdy nevieš čo dávajú do potravín celkovo....
@forte ked konzumuje taketo zivocisne produkty, tak telo a Aj krv zostava kysla a taka nemoze byt navzdy, takze volako si nas organizmus musi poradit neutralizovat tie kyseliny a jedinym sposobom su fosfaty a tie suvisia s tym, lebo bez fostafou nedokaze prijimat clovek vapnik a skutocnost je ze jedine miesto kde sa nachadzaju fosfaty v tele su kosti, takze to je ten hlavny dovod.
A aj fosfaty sa spajaju s vapnikom ako napriklad ked sa spaja voda,cement cista voda zostane len vodou s tou nic nespravis, cement zostane len ako sypka latka bez vody ale ked sa to zmiesa tak vznikne z toho pevna latka....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
2. polož do bedničky s ovocím
3. success
inak paradajkova stava s ciernym korenim a troskou octu je fajn (len neviem ci to az tak pomoze)
rozmixovat: "Jablko+mrva" alebo "mango+sladky zemiak(topinambur)" atd. nic zlozite, potom aj rozna zelenina.
Pripadne horucou vodou zalej dumbier(nakrajany na kocky alebo nastruhany), nechaj luhovat 20-30min(ked je nastruhany tak sa nepredceduje) a pi to namiesto vody, bude to len troska ochutena voda ale zazvor obsahuje vela roznych latok.
v ziadnom pripade do takychto napojov nedavat mlieko a ine zivocisne produkty, tuky.
A aj fosfaty sa spajaju s vapnikom ako napriklad ked sa spaja voda,cement cista voda zostane len vodou s tou nic nespravis, cement zostane len ako sypka latka bez vody ale ked sa to zmiesa tak vznikne z toho pevna latka....