Takže dnes som sa vybrala uhradiť zálohu za oznamka, dostala som normálne číslo účtu, všetky tie variabilné, konštantné a neviemaké symboly atď. Účet je v slovenskej sporiteľni.
Prišla som na poštu, zobrala ten zelený prázdny šek s názvom "vklad na
Podľa mňa to pôjde určite stornovať. A okrem toho fakt si nemyslím že bude aj v Poštovej účet s tým istým číslom, podľa mňa to majú dáko podelené. Každopádne tam hneď zajtra bež.
Záleží len od príjemcu či ti tie peniaze vráti.Poštová banka ti meno príjemcu nepovie ide o bankové tajomstvo.Asi si doplatila na vlastnú hl....ť.Ale možno sa ti to podarí.V každom prípade platí @1.
tak do postovej banky to nepojde, lebo asi nebude v postovej banke rovnaky ucet ako v SLSP, cize ak si tam vypisala aj svoju adresu tak by sa ti ten sek aj s peniazmi mali vratit s tym ze sa dany ucet nenasiel, ale pre istotu by si mala zajst na postu a povedat co je vo veci
silno pochybujem, ze rovnake cislo v postovke bude ako v slsp. Mala by si poziadat o vratenie penazi v postovej banke. Inak co to je za napad preboha??
nepočúvaj svojich spolužiakov radšej už tak ideš vkladať peniažky do banky... povedia ti sporiteľna. tak prečo ideš na to cez poštu a nejdeš rovno do sporiteľne? sa usadíš k nejakej tete, povieš jej čo a ako a máš to... také komplikácie
@ubosko keby nahodou penaze odisli niekomu inemu na ucet nastavju rozne situacie riesenia. Ked to danej banke nahlasis ta je povinna kontaktovat klienta a oznamit mu tuto skutocnost. Klient je povinny tieto peniaze vratit avsak banka ho k tomu nemoze donutit. V takomto pripade moze poskodeny zalovat tohto dotycneho za nedovolene obohacovanie sa. Avsak ak ide o sumu nizsiu ako cca. 175 € tak nejde o TČ. Teda v pripade zaloby by z toho dotycny nemal a teba by to stalo more penazi. Trovy konania, pravnik a pod. takze v konecnom dosledku sa ti to neoplati. Ono je minimum pripadov kedy ludia nevratia takto ziskane peniaze.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Mala si to vložiť v SLSP, nie na pošte, inak to pôjde do Poštovej Banky.
Teda, bež tam zajtra a pokús sa to stornovať.
Môžu byť u niekoho totálne iného?
Ááááááá
a kedže máš ústrižok, malo by to ísť stornovať
zajtra tam hneď bež
Ďakujem ti veľmi, veľmi pekne, snáď to pôjde.. Hlúpa!
Jééj, to vážne? Ani nevieš jak som rada, že so mnou niekto súcití
Celú stužkovú vybavujem a ako dúfam, že ešte aj 200 eur prerobím ty kokso
tety na pošte nebudú nadšené :/