Urcite to poznate... ma to 2 metre do sirky, 50 rokov , je to naruzovane,namalovane a nasprejovane tak, ze kazdy den dakujem bohu, ze nie som astmatik.
Uz jedna teticka je nanervylezuca , ale ked sa stretnu 2, vznika z toho rozhovor tak hlasn
nedavno som bol t-mobile lebo som si omylom zablokoval mobil (hesla nie su moja silna stranka) a chcel som aby mi ho ta pani za pultom odblokovala.dojdem do predajne vidim ,ze tam je nejaky zakaznik tak pockam...po 15tich minutach som zapocul koniec ich rozhovoru...´´dobre anicka ja uz idem , este ta pridem pozriet ´´ dve stare p.ce sa tam bavili o hovadinach a nechali ma cakat...a potom sa cuduje ,ze na nu nadavam...neznasam ´´teticky´´ ci uz vlakove alebo ineho typu...
hm, vlakom chodím takmer denne a také tetičky nestretávam ... občas sú rozhovory v kupé zaujímavé a občas také, že radšej pichnem do uší slúchadlá..
na primitívnosti si nespomínam, ja sa len občas čudujem, že niektorí ľudia nevedia chvíľku samostatne obsedieť a hneď po nástupe do vlaku vyťahujú telefón a obvolávajú všetky známe, čo trvá kľudne aj 4 hodiny
Juuuj to ste nezažili ste napchaté autobusy Naftalínom a starešinou to cítiť už pri dverách a keď tam vojdete:"A počula si to?" "To je normálne že škándal!" a vety podobného typu...
Minule ohovárali evanjelickú farárku a jedna tam len:"To už si rovno monterky môže dať a do betonárky robiť." A ešte keď si vedľa nej si sadnete, na vás kuká ako keby ste jej ukradli večeru spred nosa..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Teta No.1: No tí dnešní pubertiaci... Čo si tí o sebe myslia?
Teta No.2: Také veci si dovoľujú... to keby JA som robila v ich veku...
Teta No.3: Veď pozrite na túto mladú... (ukazuje na mňa)...
Teta No.2: Kto to kedy videl, vlasy na červeno farbiť si?
Teta No.1: To je akože... punk?
na primitívnosti si nespomínam, ja sa len občas čudujem, že niektorí ľudia nevedia chvíľku samostatne obsedieť a hneď po nástupe do vlaku vyťahujú telefón a obvolávajú všetky známe, čo trvá kľudne aj 4 hodiny
Minule ohovárali evanjelickú farárku a jedna tam len:"To už si rovno monterky môže dať a do betonárky robiť." A ešte keď si vedľa nej si sadnete, na vás kuká ako keby ste jej ukradli večeru spred nosa..
minule ked som bol u lekara tak v cakarni mal minimalne na 30minut po pracovnej dobe...
alebo sa stava ze lekar-ka ma dvoje dveri a pri jednich cakaju ludia a pri druhich clovek co akurat dojde ide donutra....
alebo v nemenovanej nemocnici chce 5aut zaparkovat a stoja a stoja a potom je dopravna zapcha 10minut.....
Pardon, ze out of topic, ak chces, linkni ma adminovi, ale toto som nemohla nechat tak.
Takze nepicuj ty ked nevies o co sa jedna
' Dám ti dobrú radu: ticho mlč a nepičuj. ' mi mozes polibit sos. Nemam rad sedlac co pcha nos do vsetkeho aj do veci ktorym nerozumie.
A preco dal @admin aj sisel nad tym si asi nepremyslal ze ?
Bol to inzerat na gitaru mimochodom, tak si ju od nej kup a nauc sa hrat.