Ahojte, neviete či sú vlaky zadarmo aj ked som skončila štátnice a už som bakalárka? Preukážku na vlak som si vybavovala ešte v zime len na nej nikde neviem prečítať dokedy platí..Aisik mám funkčný do konca augusta..myslíte že aj s cestovaním s vlakmi je
ja nemám isic, ale chcel by som sa tiež opýtať že ako to je keď mám iba tú obyčajnú študentskú preukážku že mám nárok na free vlaky, tak tú preukážku si vybavujem každý rok ? lebo ona vždy platí rok a potom zas... len neviem že či sa to dá takto donekonečna pokiaľ budem študovať
kamaratka toto riesila pred rokom... na vlaky ani na nic jej preukaz neplatil, i ked bol platny a bola uz prijata na inzinierske studium. dokonca sa musela prihlasit na urad prace na dva mesiace..
tak sa radsej opytaj na studijnom
Niekde ti Isic zrušia hneď po štátniciach, inde nechajú, keď už si prijatá na druhý stupeň VŠ. Každopádne sa opýtaj na študijnom. Po magisterských/inžinierskych štátniciach už Isic nefunguje, aj keď je na ňom nálepka. A mimochodom vraj tie vlaky zadara chcú na leto dať za polovičnú cenu.
ja mam na tej karticke od vlaku (nie ISIC) len do konca juna.,takze nemozem cestovat cez leto zdarma a to aj ked som stale student a ani som nezbakalarovala..trapne :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
@filipesss akákoľvek trasa
tak sa radsej opytaj na studijnom