Raz..
Na polrocne resp.na koncorocne vysvedcko
V obdobi vianoc
Na novy rok
Na/Po valentine
Po maturach, zaverexnych skuskach..
Po rozhodoch..
...prilezitost sa vzdy najde.. A teraz ked je taka doba, tak kazdu chvilu..
a ešte jeddna osoba ktora ma vychovavala v najrannejšom detstve ochrnula zasa na nohy, lebo naskakoval na už idúci vlak a nevyšlo to a padol pod kolesá
Nie ale premýšľala som už aj o tom ironicky mi ten nápad vnukol priateľ keď povedal že si mám ísť ľahnúť na koľaje a zavolať že za chvíľu ide vlak tak aby nestihol prísť
@vladoKo každú chvílu (teda nie naaštastie, ale tak celkovo, takmer vždy ked má meškanie 90 - 120 minút a viac, tak je takmer isté, že sa jedná o takúto "nehodu na trati.. : / ( :ble:
nie, ale vždy idem v tom vlaku, ktorý ide tesne za ním a má kvôli tomu meškanie!
- raz z Brna do Blavy, jeden chlap zamkol v aute na priecestí svoju tehotnú frajerku, tak ten vlak, čo išiel pred nami ju prešiel, a nás odklonili cez Trnavy do Galanty (do Blavy sa dostante ako chcete)
- raz sme stáli v nejakej dedine hore na severe pri Vrútkach, bo sa nejaký chlap hodil pod vlak, ktorý išiel pred nami
- raz ráno do školy mi meškal vlak asi hodinu a pol, bo nejaká mladá holka si nevšimla, že ide vlak!!! (tomuto doteraz nerozumiem ako sa môže stať)
A takýchto zážitkov mám asi milión, lebo ja vždy keď sa niekam vyberiem na výlet, tak sa v ten deň hodinu pred tým niekto zabije už ma serú, kks....
svojho času som sa bála cestovať vlakom, lebo čo keď bude treba zatiahnuť rýchlobrzdu a zlomím si rebro.
ale potom mi tatko opísal, ako sa vykoľajil vlak v Plaveckom štvrtku, ako sa nikomu nič nestalo, ani tým dvom v mašinke, ako sa taká váha predsa nemôže prevrátiť - odvtedy som pokojná a spokojná
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
ach, tie hrany
Na polrocne resp.na koncorocne vysvedcko
V obdobi vianoc
Na novy rok
Na/Po valentine
Po maturach, zaverexnych skuskach..
Po rozhodoch..
...prilezitost sa vzdy najde.. A teraz ked je taka doba, tak kazdu chvilu..
- raz z Brna do Blavy, jeden chlap zamkol v aute na priecestí svoju tehotnú frajerku, tak ten vlak, čo išiel pred nami ju prešiel, a nás odklonili cez Trnavy do Galanty (do Blavy sa dostante ako chcete)
- raz sme stáli v nejakej dedine hore na severe pri Vrútkach, bo sa nejaký chlap hodil pod vlak, ktorý išiel pred nami
- raz ráno do školy mi meškal vlak asi hodinu a pol, bo nejaká mladá holka si nevšimla, že ide vlak!!! (tomuto doteraz nerozumiem ako sa môže stať)
A takýchto zážitkov mám asi milión, lebo ja vždy keď sa niekam vyberiem na výlet, tak sa v ten deň hodinu pred tým niekto zabije už ma serú, kks....
ale potom mi tatko opísal, ako sa vykoľajil vlak v Plaveckom štvrtku, ako sa nikomu nič nestalo, ani tým dvom v mašinke, ako sa taká váha predsa nemôže prevrátiť - odvtedy som pokojná a spokojná