Ak tu je niekto kto tvorí svoju vlastnú hudbu tak šup sem linky ...Na žánri nezáleží. Neni už poriadne čo počúvať tak možno nejaké "no name" kapely by neboli na škodu si vypočuť.
@etelnair všetko čo sa mi páči mám opočúvané a žiadna kapela ktorú počúvam nevydáva ani nič nová. Bandzone som prešiel asi 5x už a teraz sa pýtam tu no ...
@prospero Som hudobník, predovšetkým spevák, skladám aj píšem. Hlavne alternatívny rock, ale aj iné štýly, kvalitná nahrávka vlastnej veci, je táto:
Inak svoje veci nemám nahraté, lebo na to treba najskôr peniaze a čas. Staré podomácky urobené menej kvalitné covery mám tu: » soundcloud.com/atenpallas...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Prave vcera som si zacal obnovovat svoje tracky a robit aj nieco nove tak to sem hned vycapim a spravím si reklamu
@2 Dá sa to počúvať a to je dobré
» soundcloud.com/nortonom/on-the...
» soundcloud.com/nortonom/deliri...
Inak svoje veci nemám nahraté, lebo na to treba najskôr peniaze a čas. Staré podomácky urobené menej kvalitné covery mám tu: » soundcloud.com/atenpallas...