Ak áno, akú? Alebo máte niekoho v rodine či poznáte niekoho, čo má zbraní jak taký "Rambo"? Už vám niekedy pomohla? Alebo chystáte sa nejakú si zadovážiť?
moj dedko má zbrań..nejaku pušku, nevyznám sa v tom ..a moj priatel má niečo, ale k tomu sa tiež nevyjadrim lebo ma také veci nezaujimaju a nemám k nim vzťah,,
Hm tak kamaratov oco ma doma v skrinke na kluc Glock a nejaku brokovnicu.. A mam este jedneho znameho ktory je blazon do zbrani uz od nepamatam tak unho som uz videl tolko zbrani a x krat sme si boli zastrielat.. Naposledy ked som ho stretol tak mal v takej velkej ladvinke okolo pasa napchaty Socom
A ja vlastnim akurat tak dyku SOG Pentagon a par nozov ale nic strelne (okrem bratovej airsoftovej P90 slight_smile:
@magick55 vieš to máš tak, on ju nechcel zabiť, on len machroval pred deťmi, akú má dobrú mušku...(ach) škoda reči, nemal tú sprostú pušku vôbec kupovať, a áno ľahšie mi je nenávidieť pušku ako človeka
Ja mám 15 J vzduchovku 4,5mm, plynovky, airsoftky, kopu nožov rôznych velkostí,...
Viem, že dedo má ešte nejakú starú pušku a pištol z vojny, ale nepoužíva to vôbec a 2 mačety z Južnej Ameriky.
A otec síce nezbiera zbrane, ale má ich celú zbierku. Netuším načo mu to je, ale našiel som tam všetko. Aj minigun a granáty, ale tie by som tu radšej nemal spomínať. A potom rôzne security (paralyzér, tomfa, sprej) a nepriestrelné vesty IV. triedy.
A ešte syn od krstných má paintballové zbrane, lebo chodí s kamošmi hrávať.
Založil som túto diskusiu, lebo zbrane sú pre mňa O.K. a blíži sa aj Zombie Apocalypse! Aaaah!
minule som si tak trenovala rychle vytasenie nozika lebo som isla cez trnavske a namiesto toho som vytasila zapalovac a az kym som sa nanho nepozrela myslela som si, ze mam nozik.Takze co by som robila?asi len smiala...a este mam boxer ktory nikdy nevyuzijem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
Ale nebranil by som sa ani M1 Garand
A ja vlastnim akurat tak dyku SOG Pentagon a par nozov ale nic strelne (okrem bratovej airsoftovej P90 slight_smile:
pravacku a lavacku
Viem, že dedo má ešte nejakú starú pušku a pištol z vojny, ale nepoužíva to vôbec a 2 mačety z Južnej Ameriky.
A otec síce nezbiera zbrane, ale má ich celú zbierku. Netuším načo mu to je, ale našiel som tam všetko. Aj minigun a granáty, ale tie by som tu radšej nemal spomínať. A potom rôzne security (paralyzér, tomfa, sprej) a nepriestrelné vesty IV. triedy.
A ešte syn od krstných má paintballové zbrane, lebo chodí s kamošmi hrávať.
Založil som túto diskusiu, lebo zbrane sú pre mňa O.K. a blíži sa aj Zombie Apocalypse! Aaaah!
čo poviem, to platí