Bloc Party, Killswitch Engage, Lynyrd Skynyrd, Dragonforce, Angra, Megadeth, Dream Theater, Buckethead, The Darkness, Mando Diao, The Script, Enter Shikari, Incubus .. a kopu iných
ja som to tiez pochopila ako skupiny ..keby som mala festival,asi tam dam nejaku obrovsku trampolinu, velke plochy na lezanie, podusky, velke plochy na kreslenie a mojito zadarmo ..ale to nieje nic oiginalne
ja by som si na vlastný festival nezavolala kapely, čo mám rada. lebo to by som tam bola zsa tá zodpovedná a umierala by som, lebo by som sa nemohla jašiť. radšej teda tak, že keď budem strašne super a nabalím si nejakého multimilionára, tak mi dá vlastný festival k narodeninám. bude sa to volať Soňahoda a budú tam samé dobré veci od výmyslu sveta, čo ma napadne.
@yolis to bude slogan festivalu. vieš, hardfest má, že: je veľký a tvrdý tak mne postačí, že som supeG.
a @holyknight vidíš, na môj festival budú mať zakázaný vstup všetci, ktorí tak zúfalo odsudzujú ľudí na základe vlasov. cha! a budú mi hrať aj zahraniční feťáci. dokonca aj tí slovenskí, ktorí sa drog nikdy v živote nedotkli a všetci ich z toho obviňujú
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
speváci ako sú BEP, Dara Rolins, tina, Tomi Popovič, Morandi, Roisin Murphy, Sugababes....
a @holyknight vidíš, na môj festival budú mať zakázaný vstup všetci, ktorí tak zúfalo odsudzujú ľudí na základe vlasov. cha! a budú mi hrať aj zahraniční feťáci. dokonca aj tí slovenskí, ktorí sa drog nikdy v živote nedotkli a všetci ich z toho obviňujú
A súhlasím s @tuba - Hudba z Marsu.
No väčšina z tých, ktorý by za to stáli je už buď rozpadnutá, stará (a nehraje) alebo mŕtva.. Na výber toho veľa nie je xD