zásadne sa nehádam, snažím sa diskutovať, pokiaľ však nechápe niekto rozdiel medzi diskusiou a debatou a začne sa hádať... tak čo, pridám sa ale väčšinou sa snažím o kompromis, pokiaľ sa mi zdá prijateľný. lebo nie vždy je kompromis šťastným riešením
čože? to sa tu nikto neháda? ja hádky zbožňujem, zas nie také ostré výmeny názorov, pri ktorých lieta čínsky porcelán...ale ak mám pravdu a niekto to nechce stoj čo stoj uznať...to ma vie naštvať
noo ja si jednoznacne svoj nazor presadzam, niesom ako iny, ze sa podriadim....jednoducho sa mi nieco nepaci a nesom chotna to robit tak ako iny chcuu........poviem si svoje aj keby neviem co aa hadky mam celkom rada, takze tak xDDD
poviem ho,ale keby mala byť hádka,tak ho nepresadzujem na silu a pridám sa k väčšine...ale občas sa ho snažím presadiť,aj keby neviem čo...podľa nálady a podľa toho o čo ide.
ked ma niekto presviedca o niecom abo sa so mnou hada racej som ticho lebo vecinou mam pravdu aj tak ja a vzdy ked sa s niekym hadam vzdy mi rychlo dojdu argumenty takze tak
Pokiaľ sa jedná o nejakú prkotinu, tak som ochotná ustúpiť, hoci stále si popod nos mrmlem svoje
Pokiaľ ide o vážnu vec, tak bojujem, bojujem... ale nie vždy to pomáha, mne skôr ide o to, aby bol môj názor prijatý.. sem-tam sa stane, že nie je správny, ale
=D jha šoom twrdohlawaa a za swojim si stojiim thaqže nemaam probleem hocikomu hocičo powedať =D ae thaq nemaam rada haadky =D aawe ani s nimi probleem nemaam =D
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Pokiaľ mi to nevedia povedať, tak si za ním stojím, pokiaľ vedia, porozmýšľam nad tým a zvyšok ma už aj tak nezaujíma
Pokiaľ ide o vážnu vec, tak bojujem, bojujem... ale nie vždy to pomáha, mne skôr ide o to, aby bol môj názor prijatý.. sem-tam sa stane, že nie je správny, ale