Čaute ľudia. Chcela by som sa opýtať , či sa aj vám stáva, že si niekedy predstavujete vymyslené situácie v hlave a rozoberáte ich. Mne sa to napr. stáva pred spaním. Predstavím si niečo (nejakú situáciu) a potom si ju dotváram zaujímal by ma váš názor
hej presne presne..predstavujem si situacie ktore chcem aby sa stali atd uplne vlastny pribeh...hah..alebo napr ked sa niekam chystam s niekym stretnut predstavujem asi ake to bude atid proste cely priebeh..uplne sa do toho vzijem myslim ze to rob kazdy, ci?
Keby len jeden vlastný svet.. dokopy mám (ček spočitam)
5 vlastných svetov mám dokopy v každom ide o niečo iné.. v jednom som basketbalista a hrám za našu školu a som v tom dobrý v inom som zase uväznený vo video hre ktorá je na štýl One Piece
Vždy som si myslela, že to robím len ja podľa mňa je fajn mať niečo také, fantáziou vytvorený svet, situácie... Mne to pomáha, aspoň nemyslím na to, čo sa stalo cez deň ale moje myšlienky behajú inde...
a samozrejme, keď sa má niečo prelomové stať, dopredu si predstavujem, ako sa odohrá a tak...
ja to robim tiez pravidelne, stale nad niecim spekulujem , i pocas prace ked ma nezaujme dostatocne (co je uz trocha problem ) Denne snenie je bezny jav, niektori ho spajaju s nedostatocnou spokojnostou so zivotom, no myslim si ze je to skor spojene s fantaziou
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
ja si predstavujem aké by to bolo keby že vyhrám veľa peňazí.
alebo si predstavím nejaký trapas, a to isté
jednoducho stále to robím
poznam to velmi dobre
5 vlastných svetov mám dokopy v každom ide o niečo iné.. v jednom som basketbalista a hrám za našu školu a som v tom dobrý v inom som zase uväznený vo video hre ktorá je na štýl One Piece
a samozrejme, keď sa má niečo prelomové stať, dopredu si predstavujem, ako sa odohrá a tak...